Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte najljepše luksuzne vile na Jadranu uz Adriatic Luxury Villas

Otkrijte najljepše luksuzne vile na Jadranu uz Adriatic Luxury Villas
6

Razasute duž jadranske obale, luksuzne vile s očaravajućim pogledom, arhitektonskom elegancijom i bogatstvom vrhunskog sadržaja sve su češći odabir stranih, ali i domaćih gostiju

Uz izvanrednu prirodnu ljepotu, domaće specijalitete i slikovita mjesta prepuna kulturne baštine, Hrvatska već godinama privlači posjetitelje iz cijeloga svijeta. Očaravajuća Jadranska obala postala je nezaobilaznom, a u posljednjih nekoliko godina poseban naglasak stavljen je na razvoj luksuznog turizma, stoga ni ne čudi porast broja luksuznih vila. Među vodećim turističkim agencijama u Hrvatskoj ističe se Adriatic Luxury Villas koja je, kao što i samo ime govori, specijalizirana za najam luksuznih vila na Jadranu.  

Adriatic Luxury Villas - Vaša oaza luksuza u Hrvatskoj 

Adriatic Luxury Villas je turistička agencija sa sjedištem u Zadru koja nudi najljepše vile s privatnim bazenom u Hrvatskoj. S više od 500 pažljivo odabranih vila osiguravaju najviši nivo luksuza te, pod jednim krovom, pružaju sve što je gostu potrebno poput potpune privatnosti, mnoštvu prostora i maksimalne udobnosti. U bogatoj ponudi vila, koje se protežu od Istre pa sve do Dubrovnika, svatko će pronaći vilu koja u potpunosti odgovara osobnim kriterijima. Elegantna vila impresivnog dizajna s pogledom na more ili šarmantna rustikalna vila okružena vinogradom - Adriatic Luxury Villas nudi ponešto za svakoga.  

Spoj visoko motiviranih djelatnika s više od 10 godina iskustva u području turizma garancija je da potpuno zadovoljni budu i gosti i vlasnici. Iskusan tim olakšat će vam potragu za savršenom vilom te biti na raspolaganju kad god vam zatreba pomoć, odnosno 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.  

Ukoliko se u pronalazak zaputite sami, web stranica Adriatic Luxury Villas pristupačna je za korisnike te vam omogućuje jednostavan pronalazak odgovarajuće vile uz mogućnost filtriranja rezultata sukladno vašem interesu. Detaljan opis interijera i eksterijera pobliže će dočarati željenu vilu, dok će opis okolice u kojoj se vila nalazi znatno olakšati planiranje slobodnog vremena. Praktična web stranica pruža potpuni uvid u nekretninu putem opisa sadržaja, kalendara dostupnosti i fotografija visoke rezolucije koje će vas zasigurno privući da si što prije osigurate smještaj. Proces rezervacije vrlo je jednostavan uz sigurno online plaćanje popraćeno kvalitetnom korisničkom podrškom. 

Vrhunska udobnost i nevjerojatan sadržaj 

Ono što prekrasne vile na Jadranu čini uistinu posebnima kombinacija je prirodne ljepote i raskošnog sadržaja, dok vam njihovo prostranstvo osigurava visoku razinu udobnosti i privatnosti, a potpuno opremljene kupaonice i profesionalne kuhinje učinit će odmor bezbrižnim. Grijani bazen s panoramskim pogledom, privatni jacuzzi i finska sauna prave su oaze za opuštanje uma i tijela, dok će potpuno opremljene teretane i privatni sportski tereni osigurati da ostanete fizičko aktivni čak i na odmoru. Ograđen vanjski prostor vile savršeno je okruženje pogodno i za kućne ljubimce, stoga će veliki broj pet-friendly vila omogućiti i da vaši četveronožni prijatelji budu dio nezaboravnog iskustva. Jedinstveni spoj suvremene arhitekture s tradicionalnim elementima uz dašak mediteranskog šarma učinit će svaku vilu uistinu posebnom, a vama omogućiti neprocjenjive trenutne s najdražima. 

Raskoš u srcu Dalmacije 

Dio Jadrana koji već godinama osvaja posjetitelje šarmantnim gradovima i raštrkanim otocima  može se pohvaliti i s najvećim brojem ekskluzivnog smještaja. Očuvane antičke znamenitosti Splita uz idiličan položaj i odličnu povezanost s najpoznatijim hrvatskim otocima, čine ga jednom od popularnijih destinacija, a široka paleta luksuznih vila u Splitu to i potvrđuje. Procvat luksuznog turizma doživljava i Krešimirov grad koji, poput muzeja na otvorenom, svake godine šarmira sve više posjetitelja katedralom sv. Jakova i očuvanim remek-djelima, a velik broj atraktivnih vila u Šibeniku savršeno su polazište za otkrivanje raskoši ovoga grada. Jedinstvena melodija Morskih orgulja kao i nevjerojatna crkva sv. Donata prepoznatljive su diljem svijeta, a prekrasne moderne vile u Zadru pružaju raskošan sadržaj, dok vam kulturne znamenitosti grada stoje nadohvat ruke. Šarmantna Dalmacija nudi pravu harmoniju izbora kojom će se oni željni opuštanja jednako zadovoljiti kao i oni u potrazi za istraživanjem prekrasnog krajolika. 

Dalmacija, Istra ili Kvarner? Koji god dio Jadrana da vam je na pameti, Adriatic Luxury Villas ponudit će vam neke od najposebnijih vila s privatnim bazenom koje vas neće ostaviti ravnodušnima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana