Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte svijet Šumastih! Novi program vjernosti iz Kauflanda

Otkrijte svijet Šumastih! Novi program vjernosti iz Kauflanda

Trgovački lanac Kaufland predstavlja simpatične plišane igračke koje će vrlo brzo osvojiti srca mališana

Bojan, Magda, Gala, Hrc, Živko i Silva novi su stanovnici Kauflanda te ih od 16. kolovoza, pa sve do listopada ove godine možete pronaći na policama ovog trgovačkog lanca diljem Hrvatske u sklopu novog programa vjernosti namijenjenog najmlađima. 

Naime, ovi ekološko osviješteni plišanci, nazvani Šumasti, izrađeni su od 85 % recikliranog poliestera te imaju zabavno-edukativni karakter s naglaskom na važnost očuvanja šuma – prirodnog bogatstva koje rapidno gubimo. Upravo zato plišane igračke Šumastih dolaze kao 6 različitih likova od kojih svaki predstavlja jedno stablo: jabuku, magnoliju, hrast plutnjak, dugin eukaliptus, baobab te crvenolisnu bukvu, kako bi djeca upoznala raznolikost i važnost svijeta drveća.  

Osim toga, mališani mogu sudjelovati u skupljanju sličica čak 36 različitih Šumastih od kojih je svaki zastupljen s po 4 različite kartice od recikliranog materijala. U ponudi je i posebna kutija s raznim zabavnim igrama, primjerice „Kaos u krošnji“, koja može poslužiti i za pospremanje sakupljenih kartica te sadrži i edukativnu knjižicu na 44 stranice u kojoj se može doznati sve o Šumastima. Kutiju s igrama moguće je kupiti po redovnoj cijeni ili uz Kaufland Card za samo 19,99 kn, dok se svaki plišanac isto može kupiti u slobodnoj prodaji ili uz Kaufland Card i 30 bodova po posebnoj cijeni od 29,99 kn po komadu. Od svakog kupljenog plišanca Kaufland odvaja 1 kunu te će ukupni iznos donirati SOS Dječjem selu Hrvatska. Za svakih potrošenih 100 kn dobiva se jedan paketić s po 3 kartice o Šumastim gratis, a moguće ih je i kupiti za 4,99 kn ili samo 3,99 uz Kaufland Card.  

Više o Šumastima saznajte na Igraj se sa Šumastima, a ne sa šumom! | Kaufland

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!