Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte Svijet Tehnološke Izvrsnosti s eurotoner.hr : Vaš Pouzdani Web Shop Partner

Otkrijte Svijet Tehnološke Izvrsnosti s eurotoner.hr : Vaš Pouzdani Web Shop Partner
2

U brzorastućem digitalnom pejzažu, zadovoljavanje vaših tehnoloških potreba s efikasnošću i pouzdanošću nikada nije bilo važnije.

Tu na scenu stupa eurotoner.hr, utjelovljujući vrhunac izvrsnosti kao izravni uvoznik širokog asortimana elektroničkih proizvoda i pribora u Hrvatskoj. Od prijenosnih računala , All ino one računala, tonera, tinte do pametnih telefona i od renomiranih brandova poput Apple, HP, Samsung i mnogih drugih, ovdje smo da revolucionariziramo vaše iskustvo kupovine.

Vaša Jedinstvena Destinacija za Sve Tehnološke Potrebe

Zašto se mučiti s kupovinom u različitim trgovinama kada Eurotoner web trgovina nudi sveobuhvatno rješenje? Naš opsežni web shop uključuje proizvode industrijskih giganta kao što su Lenovo, Acer, Asus, Xiaomi, LG i Xerox, čineći nas vašim pouzdanim odredištem za sve kupnje vezane uz tehnologiju.

Klub Lojalnosti: Svaka Kupnja je Korak prema odličnim Uštedama

U Eurotoneru vjerujemo u nagrađivanje lojalnosti. Naš ekskluzivni Klub Lojalnosti dizajniran je da vam pruži više s svakom kupnjom. Kao član, sakupljate bodove s svakom narudžbom, koji se mogu iskoristiti za atraktivne popuste na buduće kupnje, otvarajući put uštedama koje se samo nastavljaju povećavati!

Nepobjedive Cijene i Brza Dostava

Budući da smo izravni uvoznik u Hrvatsku preko 90% proizvoda, eliminirali smo posrednike, donoseći vam najkonkurentnije cijene na tržištu. Plus, naše učinkovite logistike osiguravaju da vaše narudžbe stignu na vaš prag s izvanrednom brzinom.

Posvećenost Zadovoljstvu Kupaca

Naša misija ne završava s pružanjem kvalitetnih proizvoda. Čvrsto smo posvećeni zadovoljavanju visoke potražnje za elektroničkim informacijama. Naš tim stručnjaka uvijek je na vašoj usluzi, pružajući vam savjete i podršku putem različitih kanala, uključujući telefon, e-poštu i online chat, sve bez dodatnih troškova. Već desetu godinu poslovanje donosimo bolje cijene za sve.

Najtraženiji Brand za Kompatibilne Tintne i Tonere

Ne vjerujte samo našoj riječi! Eurotoner se etablirao kao najtraženiji brand na Googleu u Hrvatsko domeni vezano za kompatibilnih tonere i tinte, svjedočanstvo naše nepromjenjive predanosti kvaliteti i zadovoljstvu kupaca. Neprestano nastojimo unaprijediti vaše iskustvo, donoseći vam proizvode koji nisu samo kompatibilni, već i pouzdani i povoljni.

Tehnološki Raj za Entuzijaste i Profesionalce

Bilo da ste tehnološki entuzijast u potrazi za najnovijim gadgetima ili profesionalac koji traži pouzdanu opremu, Eurotoner svima pruža rješenja. S raznolikom ponudom proizvoda, od pametnih telefona do PC-a, osiguravamo da su sve vaše tehnološke potrebe pokrivene pod jednim krovom.

Zelena Inicijativa: Kompatibilni Toneri i Tinte

Kao najtraženiji brand za kompatibilne tonere i tinte, eurotoner.hr nije samo tržišni lider već i odgovorno korporativno tijelo. Promoviramo upotrebu kompatibilnih proizvoda, renew elektronike kako bismo smanjili elektronički otpad i poticali recikliranje, doprinoseći time zdravijem planetu.

Spojite se s Eurotoner Revolucijom

Budite dio maloprodajne revolucije koja kombinira kvalitetu, pristupačnost i zadovoljstvo kupaca u besprijekorno iskustvo kupovine. Pridružite nam se u Eurotoneru i zajedno oblikujmo tehnološki naprednu i ekološki svjesnu budućnost.

eurotoner.hr – Vaš Pouzdani Suputnik u Tehnološkom dobu budućnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet