Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrivamo kako uštjedjeti kod svake kupovine!

Otkrivamo kako uštjedjeti kod svake kupovine!
5

Prije svake velike kupovine uvijek ista priča…bez obzira radi li se o novom televizoru, mobitelu ili perilici posuđa, većina naših kupovina započinje razmišljanjem kako dobiti najveću vrijednost za iznos koji planiramo potrošiti

Srećom za nas, danas su nam dostupni online alati koji nam olakšavaju sve faze kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupnje. Najbolji takav alat je Jeftinije.hr, portal specijaliziran za pretraživanje i usporedbu ponuda web trgovina koji je na jednom mjestu sakupio više od 600.000 proizvoda iz skoro 300 trgovina iz cijele Hrvatske!

 

Korištenje Jeftinije.hr ne samo da će vam uštedjeti vrijeme utrošeno na pretraživanje ponuda u bespućima interneta, već i popriličnu svotu novca. Evo nekoliko ključnih savjeta zbog kojih ćete zadovoljno trljati ruke nakon svake kupovine.

Zamislite najveći shopping mall, smjestite ga na internet i dobrodošli na – Jeftinije.hr

Ne! Jeftinije.hr nije trgovina, iako vam se na prvi pogled možda učinilo tako. Jeftinije.hr je poput online shopping centra na kojem web trgovine prikazuju svoje ponude kako bi ih vi mogli na jednom mjestu pregledati i usporediti!
Portal omogućuje jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje proizvoda razvrstanih u 12 glavnih kategorija, a unutar svake kategorije nalazi se niz potkategorija koje će olakšati snalaženje na virtualnim policama portala. 

„Na mobitelu ili računalu – jednostavne, brze i transparentne web kupovine započinju na Jeftinije.hr!“

Dodatni je plus što se sve proizvode unutar pojedine potkategorije može presložiti prema njihovim karakteristikama, popularnosti ili prema cijeni.

Čak i kada ste u pokretu i trebate brze i pouzdane informacije o cijenama ili karakteristikama proizvoda sve to možete pregledati i pratiti na mobitelu ili tabletu jer je cijeli portal u potpunosti prilagođen i mobilnom pretraživanju. 

Prvi korak kupovine započinje na prvoj stranici Jeftinije.hr

Interaktivna početna stranica portala Jefitnije.hr omogućuje brz pregled aktualnih proizvoda koji se redovito nadopunjuju i mijenjaju s obzirom na sezonu. Za one koji još istražuju, tu je popis 12 glavnih kategorija proizvoda popraćenih detaljnim vodičima i savjetima za kupovinu, a za one koji točno znaju što žele kupiti tu je pametna tražilica koja će vas u samo par koraka dovesti do najboljih ponuda i pouzdanih web trgovina. 

„Početna stranica Jeftinije.hr, početna je točka svih pametnih kupovina. Sezonska ponuda proizvoda, detaljni vodiči za kupovinu, pouzdane trgovine…koristite li je i vi?“ 

Sezonska ponuda proizvoda uvijek je upotpunjena savjetima i vodičima za kupovinu pa u ovim ljetnim mjesecima možete otkriti savjete za kupovinu klima uređaja, provjeriti ponudu proizvoda za ugodan boravak u zatvorenom, ili pregledati najdetaljniju ponudu bazena. Na početnoj stranici prikazani su i najzanimljiviji aktualni katalozi i letci svih većih supermarketa, robnih kuća i brandova. 

Najzahtjevnijim shoppingholičarima Jeftinije.hr omogućuje i pretraživanje proizvoda prema omiljenim brandovima, ali i prema pouzdanim trgovinama. Dovoljno je samo na početnoj stranici izabrati i kliknuti na neki od brandova ili izabrati najdražu trgovinu i provjeriti što se nudi. 

Jednostavnim koracima do najpovoljnijih ponuda

Korištenje Jeftinije.hr ne samo da će vam uštedjeti vrijeme u pretraživanju ponuda, već i popriličnu svotu novca, a kako bi znali iskoristiti sve što vam portal nudi, izdvojili smo nekoliko ključnih funkcionalnosti koje biste trebali koristiti već kod iduće kupovine. 

  • Usporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – izabrane modele usporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite modele koji će odgovarati svim tvojim potrebama.
  • Forum Jeftinije.hr – okuplja zajednicu korisnika koja je u svakom trenutku spremna pomoći, prokomentirati svoje iskustvo i pomoći u odabiru najboljeg proizvoda.
  • Dodajte u listu – sačuvajte sve proizvode koje želite i koji vam se sviđaju i dodajte ih na svoj popis za kupovinu. 
  • Obavijest o cijeni – pored proizvoda koji vam se sviđa izaberite Obavijest o cijeni i pustite da vam Jeftinije.hr javi kada cijena izabranog proizvoda bude odgovarala vašem budžetu.
     

Provjerite ponudu akcijskih kataloga u svakom trenutku!

Sve je manje papirnatih kataloga u poštanskim sandučićima zahvaljujući genijalnim servisima poput Jeftinije.hr na kojima možete pogledati i sve aktualne kataloge i letke supermarketa, robnih kuća, čak i kataloge proizvoda najpoznatijih brandova.

„Najnovija kolekcija bijele tehnike omiljenog proizvođača ili aktualni akcijski letak kvartovskog supermarketa – napokon je sve na jednom mjestu!“

Na stranici katalozi.jeftinije.hr ne samo da možete pregledati najnovije kataloge već ih možete i pretraživati uz pomoć brze tražilice koja će izdvojiti sve kataloge sa traženim proizvodom. Osim uštede vremena, živaca i novca zajedno štedimo i na stvaranju kolektivnog papirnatog otpada a sve informacije su u svakom trenutku samo jedan klik od vas. Fora, zar ne?

I Zvonko zna kako pametno kupovati, pogledajte:

Interaktivna početna stranica, brza i transparentna tražilica, savjeti i vodiči za kupovinu najrazličitijih proizvoda, hrpa funkcionalnosti za brz odabir najpovoljnijih ponuda i gotovo 300 pouzdanih web trgovina na jednom mjestu – dovoljni su razlozi da Jeftinije.hr bude i vaša prva misao prije kupovine!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.