Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrivanje nevidljivog: Kako HONOR Magic5 Pro otključava skrivene ljepote svakodnevice?

Otkrivanje nevidljivog: Kako HONOR Magic5 Pro otključava skrivene ljepote svakodnevice?
3

U brzoj svakodnevici često smo toliko zaokupljeni rutinama da previdimo ljepotu i magiju skrivenu u malim stvarima i trenucima

Ovi dragocjeni dragulji čekaju da budu otkriveni, uhvaćeni i zabilježeni, a HONOR Magic5 Pro savršen je alat koji će nam pomoći da učinimo upravo to.

HONOR Magic5 Pro stavlja omiljene životne trenutke u prvi plan kroz svoje izvanredne mogućnosti kamere, transformirajući način na koji bilježimo i pamtimo svoja iskustva. Ovaj moćni pametni telefon omogućuje nam da bez napora uhvatimo složene scene zapanjujuće jasnoće, osiguravajući da nikad ne propustimo najbolje trenutke u životu. Bilo da se radi o osmijehu djeteta, sjaju zalaska sunca ili zamršenim uzorcima koji se nalaze u prirodi, HONOR Magic5 Pro omogućuje nam da doista uhvatimo ono što ne možemo.

HONOR Magic5 Pro nalazi se pri vrhu DXOMARK ljestvice kamera pametnih telefona, zahvaljujući snažnoj kombinaciji trostruke glavne kamere i HONOR Image Engine-u koji pokreće umjetna inteligencija. Ovaj revolucionarni uređaj donosi Millisecond Falcon Capture sustav, koji korisnicima omogućuje lako i brzo snimanje složenih scena s jasnoćom koja oduzima dah. Dodatno, kamera ima inovativnu AI Motion Sensing Capture tehnologiju, koja osigurava hvatanje svih promjenjivih emocija, pokreta i dinamike trenutka u samo nekoliko milisekundi, osiguravajući tako da korisnicima nikada ne promakne onaj poseban, koliko god on kratko trajao.

HONOR Magic5 Pro nije samo uređaj za snimanje slika; nego partner za stvaranje priča. Sa svojom IMAX Enhanced Movie Master opcijom, korisnici mogu proizvoditi video zapise u kinematografskom stilu koji uranjaju gledatelje u srce naracije, uvodeći ih u svijet očaravajućih kadrova i zadivljujućih priča. Otključavanjem našeg kreativnog potencijala, HONOR Magic5 Pro nam pomaže podijeliti svoja iskustva i povezati se s drugima na smislene načine.

HONOR Magic5 Pro također drži poziciju broj 1 na DXOMARK ljestvici zaslona pametnih telefona, osiguravajući da svaki uhvaćeni trenutak ponovno proživimo u punom sjaju. Njegov 6,81-inčni plutajući zaslon s četiri zakrivljena ruba ima novu tehnologiju poboljšanog osvjetljenja zaslona koja jamči impresivno iskustvo prikaza i u vrlo osvijetljenoj okolini. Nadalje, ultradinamični prikaz stvarnih boja na zaslonu čini čak i najobičnije trenutke izvanrednim, bilo priliom gledanja, igranja ili čitanja. Inovativne značajke za čuvanje očiju, poput visokofrekventno PWM prigušivanja do 2160 Hz5 i cirkadijalnog noćnog prikaza doprinijet će tome da će vašim očima biti ugodnije i pri nisko osvijetljenim uvjetima.

Koristeći najnoviju tehnologiju, HONOR Magic5 Pro pruža besprijekorno korisničko iskustvo koje povećava produktivnost i zabavu. Njegova baterija velikog kapaciteta osigurava maksimalnu mobilnost, nesmetan rad i igru, dok njegove inteligentne značajke omogućuju korisnicima interakciju sa sadržajem i izravnu aktivaciju usluga. HONOR Magic5 Pro olakšava vam da ostanete povezani i produktivni, bez obzira kamo vas život odvede.

Osim svojih impresivnih specifikacija, HONOR Magic5 Pro služi kao podsjetnik da usporimo, pogledamo oko sebe i ponovno otkrijemo svijet i sebe. Potiče nas da pronađemo inspiraciju u svakodnevici, da istražimo našu okolinu i uhvatimo skrivene ljepote u najdragocjenijim životnim trenucima. Uz HONOR Magic5 Pro, možemo krenuti na putovanje samootkrivanja i kreativnosti, prihvaćajući snagu nevidljivog.

HONOR Magic5 Pro na hrvatskom je tržištu dostupan u ponudi A1, Telemacha i Sancta Domenice, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199 eura, a oni najbrži imat će priliku iskoristiti i posebnu promotivnu ponudu u kojoj osim pametnog telefona dobivaju i HONOR Watch GS 3 pametni sat.

Za više informacija posjetite HONOR online

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

/>

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata