Obavijesti

Promo sadržaj

OTP banka i VK Jug Adriatic osiguranje potpisali novi sponzorski ugovor

OTP banka i VK Jug Adriatic osiguranje potpisali novi sponzorski ugovor

Uoči početka nove vaterpolske sezone OTP banka nastavlja s potporom najuspješnijem hrvatskom vaterpolskom klubu

Novim sponzorskim ugovorom OTP banka je potvrdila svoj dugogodišnji status jednog od najznačajnijih partnera Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje. Na bazenu u Gružu ugovor su svečano potpisali predsjednik uprave OTP banke Balázs Békeffy i predsjednik VK Juga Adriatic osiguranja Tomislav Dumančić.

Prilikom potpisivanja ugovora Balázs Békeffy je istaknuo: “Veliko mi je zadovoljstvo biti danas ovdje i predstavljati banku koja je duboko vezana uz dubrovački kraj.  VK Jug Adriatic osiguranje je gotovo institucija grada Dubrovnika i izuzetno smo ponosni što smo već dva desetljeća vjeran partner najtrofejnijem vaterpolo klubu u državi. Vrhunski sportski rezultati postižu se samo napornim radom, odricanjem i ljubavlju prema sportu, što Jug dokazuje svojim profesionalnim poristupom i odličnom igrom već niz godina. U ime cijelog tima OTP banke i svoje osobno želim Jugu još jednu uspješnu sezonu.

Predsjednik VK Jug Adriatic osiguranja, Tomislav Dumančić zahvalio je dugogodišnjem sponzoru ističući: “OTP banka je istinski partner i prijatelj našeg kluba već dugi niz godina tijekom i čiji je doprinos radu kluba je nemjerljiv. Hvala vam što prepoznajete našu viziju, trud i rad i što nam dajete podršku da nastavimo nizati vrhunske profesionalne rezultate.

OTP banka i VK Jug Adriatic osiguranje proširili su svoju partnersku suradnju uključenjem VK Juga u OTPeticu, program vjernosti OTP banke omogućujući tako vjernim klijentima banke i navijačima Juga jednostavnu i povoljnu kupnju godišnjih pretplata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.