Otvoren tisućiti Fresh Corner | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoren tisućiti Fresh Corner

Otvoren tisućiti Fresh Corner

Nedavno je za goste svoja vrata otvorio tisućiti Fresh Corner u regiji Srednje Europe od kojih se 101 nalazi u Hrvatskoj!

  • Otvoren tisućiti Fresh Corner u regiji Srednje Europe
  • Trenutno je u Hrvatskoj 101 Fresh Cornera, od kojih INA broji 84, a Tifon 17
  • Uspjeh koncepta Fresh Corner dokazuje činjenica da u regiji prošle godine prodano 46 milijuna šalica kave, od čega je 5,2 milijuna šalica prodano u Hrvatskoj unatoč pandemiji

Prije otprilike šest godina kompanija je počela transformirati svoja maloprodajna mjesta na temelju čega je nastao koncept Fresh Corner, kroz koji gostima nudi svježe pripremljenu hranu i kavu visoke kvalitete.

Uspjeh koncepta Fresh Corner dokazuje činjenica da je unatoč pandemiji prošle godine prodano 46 milijuna šalica kave u regiji, uključujući 5,2 milijuna šalica u Hrvatskoj. Tu se ističe i popularnost hot-dogova, kojih je prošle godine prodano 10 milijuna širom regije, dok je u Hrvatskoj prodano 435 000 hot-dogova. Espresso je najpopularniji izbor kave, ali zemljopisne razlike jasno su vidljive: duže kave (americano) popularne su u Slovačkoj i Češkoj, dok isto vrijedi za espresso macchiato u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Fresh Corner pazi i da u ponudi uvijek ima ponudu kave prilagođenu godišnjem dobu godine, kao što su Ice Coffee ljeti i Gingerbread Latte zimi. Što se tiče peciva, u regiji i u Hrvatskoj su najpopularniji kroasani, ali i tu među zemljama postoje značajne razlike: u Mađarskoj su najprodavaniji proizvodi pogačice i čokoladne rolice, u Češkoj krafne i peciva punjena pudingom, na jugu burek, a u Slovačkoj kolači s pekan orasima.

Istraživanje mišljenja potrošača koje je provela kompanija pokazalo je da većina vozača sada traži više od brzog točenja goriva. Tijekom putovanja vozači očekuju i gastronomsko iskustvo te raznolikost. Koncept Fresh Corner, svodi se na to da gostima nudi razne sadržaje za kvalitetno provedeno vrijeme uz ukusnu kavu i obroke. Stoga sve više maloprodajnih mjesta ima terasu, dječji kutak i jedinice za presvlačenje djece.

„Što se tiče širenja mreže Fresh Corner, polazište leži u našoj dugoročnoj strategiji 2030. Cilj je te strategije ispuniti što širi spektar potreba potrošača i pritom uvijek pružati najvišu moguću kvalitetu. Tijekom godina naučili smo puno toga i kao rezultat marljivog rada uspjeli smo postaviti tako visok standard u ugostiteljstvu koji cijene potrošači od Češke do Crne Gore. Nakon pandemije suočeni smo s izazovima budućnosti i obnovljivom energijom te ćemo u skladu s našom ažuriranom dugoročnom strategijom nastaviti transformirati svoja maloprodajna mjesta kako bismo maloprodajne usluge Grupe predstavili još široj publici." - rekao je Péter Ratatics, izvršni potpredsjednik MOL Grupe za Usluge kupcima i maloprodaju.

Broj Fresh Cornera raste iz dana u dan. Nova lokacija u Hrvatskoj otvorena je jučer u Bujama, a uskoro se otvaraju Fresh Corneri u Umagu, Šibeniku te Makarskoj. 

Video Fresh Corner pogledajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central