Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Otvorena nova Tommy poslovnica na otoku Braču

Otvorena nova Tommy poslovnica na otoku Braču
3

Trgovački lanac Tommy je otvorio novo prodajno mjestu u Supetru na otoku Braču, na adresi Žedno-Drage 1

Hipermarket Tommy u Supetru suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo. Površina korisnog prostora premašuje 1800 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom proizvoda. S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i 4 brze-samoposlužne blagajne.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša. Ova značajna investicija Tommy-ja rezultirala je otvaranjem novih 40 radnih mjesta. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija
potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

Tommy je tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim hipermarketom u Supetru, Tommy dodatno povećava svoj tržišni udio u Splitsko-dalmatinskoj županiji.