Otvorene plodine u Daruvaru | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Otvorene plodine u Daruvaru

Otvorene plodine u Daruvaru
9

Plodine i u 2023. nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, pa su jučer svoja vrata po prvi puta otvorili i u Daruvaru.

Jučer je u Daruvaru, na adresi Ulica Augusta Šenoe 2B u sklopu Retail parka Stop Shop, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 118 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan format supermarketa nalazi se u sklopu retail parka, te zauzima 2.200 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde i pružaju ugodno iskustvo kupovine. Za onu svakodnevnu, kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim asortimanom. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći na primaljivom uslužnom pultu gastro delikatesa. Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu, čime Plodine potvrđuju da su pravo mjesto za obavljanje cjelovite kupovine.

9
| Foto: Plodine

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak novih djelatnika dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

U sklopu otvorenja Retail parka Stop Shop, i Plodine će u slavljeničkom tjednu otvorenja doprinijeti posebnom ponudom koja za supermarket Daruvar vrijedi do utorka, 14.03.

Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Daruvar od jučer ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu.

Radno vrijeme Plodina Daruvar je od ponedjeljka do subote 07:00 – 22:00 sata i nedjeljom 07:00 - 20:00.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central