Otvorenje 11. „Mjeseca plave ribe“ oduševilo Crikveničane i rujanske posjetitelje Crikvenice | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Otvorenje 11. „Mjeseca plave ribe“ oduševilo Crikveničane i rujanske posjetitelje Crikvenice

Otvorenje 11. „Mjeseca plave ribe“ oduševilo Crikveničane i rujanske posjetitelje Crikvenice
13

„Mjesec plave ribe“ manifestacija je koja je vezana za projekt „Cesta plave ribe“

Podsjećamo da u sklopu „Mjeseca plave ribe“ koji se do 15. listopada održava na području Rivijere Crikvenica odabrani ugostiteljski objekti nude ukusna, maštovita i raznovrsna jela od plave ribe, a oni su sljedeći: „Dida“, „Karoca“, Trabakul“, restorani hotela „Crikvenica“, „Esplanade“ i „Miramare“ u Crikvenici, u Dramlju „Domino“, u Jadranovu „Feral“, a u Selcu „Riva“, „Ulika“ i restoran hotela „Marina“.

29. rujna u restoranu „Dida“ možete svjedočiti „ljubavnoj priči“ plave ribe i vina. Naime, uparivat će se jela s vinima vinarija „Pavlomir“ i „Grand Village Estate“, pod vodstvom sommelierke Ines Matić Matešković. Vaše jedinstveno gastro putovanje ima za cilj i jednu posebnu lokaciju, a to je Bar & Restaurant „Terraca“ u Dramlju. Vikend gastro eventi u ovom objektu (22. - 24. rujna i 29. rujna - 1. listopada) donose nam posebnu gastro ponudu uz nastupe glazbenih sastava (Klapa „Kala“, glazbeni sastav „Coffee Shop Acoustic“ i Trio „Splash“).

13
| Foto: Istraživačice dr. sc. Caroline Hornstein Tomić, Maja Kurilić i Dora Bagić

„Mjesec plave ribe“ manifestacija je koja je vezana za projekt „Cesta plave ribe“. Njega je također osmislila Turistička zajednica Grada Crikvenice, inspirirana ribarskom prošlošću i tradicijom ovoga kraja. Riječ je o posebnoj cjelogodišnjoj gastronomskoj ponudi temeljenoj na vrijednoj tradiciji, a u kojoj sudjeluje nekoliko restorana s područja Rivijere Crikvenica. "Cesta plave ribe - Mjesec plave ribe" osvojila je i srca struke pa je 2014. dobila nagradu „Simply the Best" u kategoriji tematsko-gastronomske manifestacije.

Još uvijek imate vremena posjetiti Crikvenicu u ovom slavljeničkom mjesecu, uživati u tradiciji i istovremeno zadovoljiti sva osjetila. Više detalja na www.riveracrikvenica.com.

Organizator:

Turistička zajednica Grada Crikvenice

Suorganizatori:

„Jadran“ d.d., Cocktail bar „Balustrada“, Kavana „Toš“, Catering „Derossi“, „Terraca“ Bar & Restaurant, „Jarun ideja“ d.o.o., Udruga „Vina Kvarnera“, Dječji vrtić „Radost“, „Grand Village Estate Winery", vinarija „Pavlomir"

Partneri projekta:

restorani i konobe:

„Dida“, „Domino“, „Feral“, „Karoca“, „Riva“, „Trabakul“, „Ulika“

restorani hotela:

„Crikvenica“, „Esplanade“, „Marina“, „Miramare“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako osigurati svoj dom od budućih nestašica struje?
PROMO

Kako osigurati svoj dom od budućih nestašica struje?

Nedavni kvar mreže zbog kojeg je većina Dalmacije ostala bez struje pokazuje važnost hibridnih solarnih sustava kao pouzdanog izvora energije za kućanstva. Saznajte više o rješenju koje nudi Enekron

Vaša nova terasa iz snova!  Iskoristite priliku do 50% popusta
PROMO

Vaša nova terasa iz snova! Iskoristite priliku do 50% popusta

Bilo da uređujete svoj dom ili ugostiteljski objekt, visokokvalitetni vrtni namještaj može transformirati svaki prostor u oazu udobnosti i stila.
Najveći Jackpot u povijesti RIZK Casina: RIZK Mega Jackpot čeka na tebe
PROMO

Najveći Jackpot u povijesti RIZK Casina: RIZK Mega Jackpot čeka na tebe

Tvoja životna priča može dobiti potpuno novu dimenziju. Osvoji preko 2.200.000 EUR!