Obavijesti

Promo sadržaj

Ova krema je najbolji izbor za vašu umornu kožu

Ova krema je najbolji izbor za vašu umornu kožu
4

Zimi je naša koža suočena s posebnim izazovima jer se nakon ljeta i tople jeseni te izlaganja suncu višestruko isušuje, što znači da u tom razdoblju obično dobijemo više bora i nepravilnosti na licu

Krema za lice koja će oduševiti svaku korisnicu  

Kada zbog sezone grijanja zrak postane suši, ključno je sljedeće pitanje - Koja je krema najbolja za rješavanje nepravilnosti na licu? Nakon opsežnog testiranja više od 36 različitih krema, došli smo do jednog jasnog pobjednika: 4D Hyaluron kreme, renomiranog kozmetičkog brenda Lux-Factor, koja sadrži odlične sastojke i donosi prave promjene na licu.

Za vas smo izdvojili 10 činjenica zašto je ova krema najbolji izbor za zimu:

1. Intenzivna hidratacija: 4D Hyaluron krema obogaćena je hijaluronskom kiselinom koja intenzivno hidratizira kožu. Hidrirana koža ključna je u borbi protiv suhog zimskog zraka. 

2. 4D učinak: Krema sadrži iznimno kvalitetne sastojke za njegu kože u četiri dimenzije. Pomaže u izglađivanju bora, poboljšava elastičnost, ujednačava ton i tonus kože. 

3. Zaštita od gubitka vlage: S prirodnim sastojcima poput bademovog ulja, krema ne samo da vlaži kožu, već pomaže i u zadržavanju vlage, što je posebno važno u zimskim vremenskim uvjetima. 

4. Antioksidansi u borbi protiv oštećenja: Sadrži snažne antioksidanse poput vitamina E koji štite kožu od slobodnih radikala koji je mogu oštetiti. 

5. Nježna formula za sve tipove kože: Pogodna je za sve tipove kože, čak i za osjetljivu. Nježna formula pomaže u sprječavanju iritacije. 

6. Brzo se upija: Krema se brzo upija u kožu što olakšava korištenje i omogućuje nanošenje šminke odmah nakon nanošenja kreme. 

7. Obnova kože: Zbog visokog udjela hijaluronske kiseline i drugih aktivnih sastojaka, pomaže u obnovi kože, što je ključno u borbi protiv oštećenja izazvanih suncem. 

8. Zdrava koža: Korištenje ove kreme pomoći će vam da imate sjajnu i zdravu kožu, što je posebno važno kada su dani sve kraći i kada smo svakodnevno izloženi suhom zraku. 

9. Dermatološki testirana: Krema je dermatološki ispitana i klinički potvrđena, što jamči njenu učinkovitost i sigurnost.  

10. Pouzdan izbor: Mnoge korisnice su već potvrdile učinkovitost ove kreme i slažu se da je najbolja krema za njegu kože zimi. 

Priuštite sebi samo najbolje za vašu kožu 

Izbor 4D Hyaluron kreme zasigurno će i kod vas biti na prvom mjestu. Njena sposobnost hidratacije, obnavljanja kože i zaštita od zimskih uvjeta uistinu je impresivna. Dakle, spremate li se uhvatiti u koštac sa zimskim zrakom ili samo želite osvježiti svoju kožu, ova je krema izvrstan izbor za sve koji žele zadržati mladenački i blistavi izgled svoje kože.  

 

Dobra cijena i besplatna dostava 

Samo za čitatelje ovog članka pripremili smo ekskluzivni dodatni popust od 15 % na cjelokupnu kupovinu uz kod: SAT15 

Pažnja! Kod vrijedi samo do kraja mjeseca. 

4D Hyaluron kremu možete naručiti na web stranici: www.luxfactor.com ili pozivom na broj 01 330 93 65. Kada naručite 2 proizvoda, dobivate besplatnu dostavu, a kada kupite 3, možete birati između mnogih besplatnih darova veće vrijednosti.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem