Promo sadržaj

Komentari 5

Ova uskrsna šarena rolada savršena je uvertira u proljeće

Ova uskrsna šarena rolada savršena je uvertira u proljeće

Ako ste se ove godine zaželjeli male promjene na svom stolu tijekom uskrsnog doručka, imamo odličan i jednostavan prijedlog koji će oduševiti vaše, ali i nepca vaših ukućana. U nastavku donosimo recept koji naprosto morate isprobati

Iako nemamo ništa protiv tradicionalnog uskrsnog doručka, koji se, uz kuhanu šunku, najčešće sastoji od kuhanih jaja, mladog luka, rotkvica i francuske salate, ove godine želimo nešto drukčije na svom stolu. Nešto šareno i proljetno što će primamiti oči i nepca. Ako ste i vi u potrazi za nečim novim što će podignuti vaš uskrsni doručak na sasvim novu razinu i ugodno iznenaditi članove vaše obitelji, na pravom ste mjestu jer vam donosimo recept za šarenu uskrsnu roladu gotovu u trenu!

Najbolje je što sastojke možete prilagoditi svom ukusu i željama te se poigrati začinima

Za ovu ukusnu roladu bit će vam potrebno: 

Priprema:

Nadjev:

Naravno, ovisno o vašim željama i mašti, u nadjev možete dodati sušene rajčice, papriku, kuhana jaja, naribani sir i slične namirnice, a možete izostaviti šunku i tako napraviti povrtnu verziju. Samo imajte na umu da sve što dodajete narežete na sitnije komade kako bi se nadjev ljepše mazao. Također, u tijesto umjesto luka možete staviti vlasac ili ne morate staviti ništa - važno je da je po vašem guštu! 

Kad roladu narežete, servirajte je uz kuhanu šunku, rotkvice i cherry rajčicu -  oduševljenja sigurno neće nedostajati! Dobar tek! 

Osim što će ovoj roladi (ali i svakom drugom jelu) dati poseban okus, Vegeta ujedno daje i posebne nagrade!