Obavijesti

Promo sadržaj

Ovaj studij osim primjenjivih znanja studentima daje međunarodno i radno iskustvo

Ovaj studij osim primjenjivih znanja studentima daje međunarodno i radno iskustvo
4

Tijekom preddiplomskog studija ZŠEM-a obavezno je odraditi dvije stručne prakse. Upravo zbog toga, 94% studenata ZŠEM-a pronalazi prvi posao tijekom ili kroz godinu dana po završetku studija.

Pokretanje videa...

Idealan kandidat na idealnom razgovoru VIDEO

Mogućnosti zaposlenja nakon studija privukle su Vanessu, povratnicu iz Švicarske, koja se uz studiranje profesionalno bavi i glazbom. “Čak 94% ZŠEM-ovih studenata pronalaze posao u roku od godine dana nakon diplomiranja, a to je samo jedan od nekoliko razloga zbog kojih sam upisala ZŠEM. Osim studiranjem profesionalno se bavim glazbom, a zahvaljujući kvalitetnom programu i organizaciji ZŠEM-a mogu dati 100% sebe i u jednom i drugom području.” - ističe Vanessa.

Tijekom preddiplomskog studija ZŠEM-a obavezno je odraditi dvije stručne prakse. U pronalasku stručnih praksi, poslova u Hrvatskoj ili inozemstvu studentima pomaže Career centar. Upravo zbog toga, 94% studenata ZŠEM-a pronalazi prvi posao tijekom ili kroz godinu dana po završetku studija. 

Primjer uspješnog pronalaženja prakse i nastavka karijere je Nikolina. Otkrila nam je kako joj je praksa bila super prilika za pronalazak područja u kojem se želi razvijati: “Upisala sam ZŠEM misleći da se želim baviti financijama, a završila sam na praksi u Marketingu ZŠEM-a kao Content manager i u tom smjeru se želim dalje razvijati. Trenutno obnašam funkciju Content Creation i CRM Specialist u L'Oréalu. Meni su financije bila zanimljive u teoriji, ali u praksi sam “kliknula” s marketingom.” - ističe Nikolina. 

Uz radno iskustvo koje je Nikolina stekla kroz studij, bila je na ljetnoj školi u Francuskoj s Mijom koja je tijekom preddiplomskog studija na ZŠEM-u bila na čak tri studentske razmjene - u Singapuru, Madridu i već spomenutoj Francuskoj. Nakon preddiplomskog studija se odlučila za upis diplomskog studija u inozemstvu. Osim što je uvijek bila odlična studentica, svoju ljubav prema plesu, kojim se bavi odmalena, nikad nije zanemarila. Tijekom studentske prakse na ZŠEM-u otkrila je svoju strast prema marketingu koja ju je potaknula da s prijateljicom osnuje plesni studio Bevel u kojem je spojila ugodno s korisnim i zaista uživa u onome što radi. 

ZŠEM ima američku AACSB akreditaciju, koja ga svrstava u 5% najboljih poslovnih škola u svijetu, a njihove diplome čini međunarodno priznatima. Za korisnu usporedbu valja spomenuti kako se u zajednici akreditiranih škola nalaze renomirana sveučilišta diljem svijeta, primjerice Harvard, Yale, Stanford i mnoga druga, čije je standarde sada dostigla i potvrdila Zagrebačka škola ekonomije i managementa. 

Kako bi pristupili prijamnom ispitu kandidati moraju ispuniti online prijavu za željeni studij putem web stranice nakon čega će dobiti detaljne upute o načinu provođenja ispita te pristup zadacima za vježbu. Zagrebačka škola ekonomije i managementa će u subotu 09. travnja održati prijemni ispit za upis na fakultet.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura