Obavijesti

Promo sadržaj

Ovaj vrhunski povoljni pametni telefon ima brzo punjenje od 22,5 W i bateriju od 5.000 mAh

Ovaj vrhunski povoljni pametni telefon ima brzo punjenje od 22,5 W i bateriju od 5.000 mAh
5

U današnje vrijeme najveći dio vremena na našim telefonima provodimo izmjenjujući gledanje videozapisa i igranja igrica.

Dakle, uz svakodnevno korištenje telefona po nekoliko sati dnevno, kako možete garantirati za trajanje baterije svog telefona? Je li vrijeme da razmislite o zamjeni telefona?

Među novim entry-level telefonima koji su lansirani u drugoj polovici 2020. godine, Huawei je nedavno predstavio P Smart 2021, opremljen 22,5 W Huawei SuperCharge tehnologijom, baterijom velikog kapaciteta 5000 mAh i quad AI kamerom od 48 MP.

Igranje kao nikad prije zahvaljujući velikom ekranu, dugotrajnoj bateriji i Huawei SuperCharge tehnologiji

P Smart 2021 opremljen je 6,67-inčnim HD zaslonom razlučivosti 2400 x 1080 i gustoće prikaza od čak 394 PPI-ja, što osigurava detaljnu sliku koja zadovoljava sve potrebe u korisnika za vrijeme igre i gledanje TV-a. Dok igrate igrice ništa ne može odvući vašu pažnju osim prazne baterije. Iznenadni prekid zbog skočnog upozorenja o potrebi punjenja ponekad može pokvariti igračko iskustvo, a nitko ne želi igrati tijekom punjenja jer kabel ometa i kvari iskustvo igranja.

48 MP AI četverostruka kamera za fotografije visoke razlučivosti koje ćete odmah poželjeti podijeliti na društvenim mrežama

Fotografija je već dugo jedna od najvećih prednosti Huaweija. Stoga ne čudi da se sustav kamere P Smart 2021 sastoji od glavnog objektiva od 48MP, objektiva ultra širokog kuta od 8MP, makro objektiva od 2MP i dubinske oštrine od 2MP. Sve to zajedno omogućuje da se P Smart 2021 ističe na ovom polju, uključujući noćne fotografije, širokokutne snimke, portrete i makro snimke udaljene samo 4 cm od objektiva. Objektiv glavne kamere od 48MP može izravno emitirati slike visoke razlučivosti, koja je odmah spremna za dijeljenje na svim društvenim mrežama.

 (P Smart 2021 primjer fotografije)

(P Smart 2021 primjer fotografije, L/ Normal, R/ Ultra-wide)

Sa 128 GB ili više ugrađene memorije!

P Smart 2021 standardno dolazi s 4 GB RAM-a, ali i sa 128 GB interne memorije. Pa, kako biste mogli napuniti tako veliku količinu memorije?

Zašto ne biste započeli s izborom izvrsnih aplikacija dostupnih na AppGallery-ju, razvrstanih u 18 kategorija, uključujući društvene mreže, popularne igre i još mnogo toga. Moći ćete pronaći aplikacije kao što su Bolt, TomTom Go Navigation, HERE WeGo, Kahoot!, Telegram, Deezer, Premier League, Game of Thrones: Beyond the Wall, Garena Free Fire ili Asphalt 9. U međuvremenu, na Petal Search pretraživaču možete pronaći stvari koje tražite, uključujući i aplikacije - izravno s početnog zaslona P Smart 2021 telefona.

P Smart 2021 dostupan je kod prodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.699 kn, a dolazi u tri verije: Crush Green, Blush Gold i Midnight Black. Ako razmišljate o nadogradnji pametnog telefona, ali ne želite platiti premium cijenu, ne propustite novi P Smart 2021.

Za one koji žele više

Korisnicima su uz FreeBuds Pro dostupni i nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni sat, Watch Fit koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove te Huawei P smart 2021, uređaj koji nudi vrhunske performanse po izvrsnoj cijeni.

Huawei je nedavno lansirao i svoju novu flagship seriju pametnih telefona Mate 40 koja donosi najnovije tehnologije i poboljšano korisničko iskustvo. Predstavljene su ukupno četiri izvedbe, uz novi Porsche Design pametni sat, naglavne slušalice FreeBuds Studio, Eyewear II pametne naočale i Sound wireless zvučnik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve