Obavijesti

Promo sadržaj

Oni dolaze vama: Ovakav posjet zubaru još niste vidjeli

Oni dolaze vama: Ovakav posjet zubaru još niste vidjeli
1

“Dobar dan, dragi naši Facebook i Instagram fanovi!”, ovako počinje svaki utorak i petak uživo na Facebook stranici i Instagram profilu dentalnog centra iz Zagreba

Na ovaj način htjeli su se dodatno povezati s onima koji u njih polažu svoje povjerenje i brigu o zdravlju, stavljajući svoje stručnjake na raspolaganje svima željnima informacija i pomoći, čak i kad to fizički nije bilo moguće.

Izvanredne okolnosti i udaljenost prisilile su nas sve da razmišljamo u drugačijim okvirima. S bližnjima se odjednom nismo mogli viđati, poslovna budućnost postala je neizvjesna, a poseban problem bio je i dostupnost medicinske skrbi u trenutku nužde.

No što u uvjetima kada je sve prebačeno online, a fokus vašeg poslovanja upravo je odnos pacijenta i doktora?

Ne morate u ordinaciju, ordinacija dolazi vama

Najbitnija stvar za Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba bila je zadržati prisan odnos s pacijentima, brinuti o njima najbolje moguće čak i kad ne mogu biti u njihovom stolcu u ordinaciji. Budući da su se u razdoblju trajanja mjera vezanih uz pandemiju virusa COVID-19 organizirali za rad samo s hitnim pacijentima, ideja je bila da svojim pratiteljima na društvenim mrežama pruže više od osnovnih i nužnih informacija. Tako se stručni tim Štimac centra pobrinuo da je uvijek dostupan svima kojima treba stručni stomatološki savjet, a i onaj ljudski.

Pod motom “Ne morate u ordinaciju, ordinacija dolazi vama” pokrenuli su javljanja uživo u kojima stručnjaci i najbolji stomatolozi u Hrvatskoj prema izboru pacijenta, dr. Filip Štimac, dr. Maja Jagodić-Štimac i dr. Elena Štimac Vukojević odgovaraju na postavljena pitanja.

Dio žive atmosfere javljanja uživo iz Štimac centra možete vidjeti i sami na Facebook stranici ili na web stranici njihovog novog online centra!

Upita i pozitivnih reakcija je daleko više nego su očekivali, fanovi i dalje dobivaju iscrpne odgovore od stručnjaka, a mogu čuti sve što ih još zanima da je vezano za stomatologiju i usluge ovog centra. Doktorica Maja Jagodić-Štimac, osnivačica Štimac centra i voditeljica tima dijagnostičara, ugodno je iznenađena pozitivnim reakcijama fanova te količinom interesa i pitanja vezanih uz dentalno zdravlje:

U početku nas je bilo strah kako će publika koja nas prati prihvatiti ovakav način komunikacije i javnog raspravljanja o određenim zdravstvenim problemima. Drago mi je što su naši fanovi odmah prepoznali našu istinsku želju da im pomognemo i budemo uz njih i u izvanrednim okolnostima. Beskrajno nas veseli i ovaj novi način interakcije s pacijentima.

Iz riječi u djela

U svojoj izjavi za N1 televiziju doktorica Jagodić-Štimac istaknula je kako su se u razdoblju trajanja mjera stavili na raspolaganje hitnim pacijentima te vizualno objasnila sve načine dezinfekcije i prilagodbe centra postojećoj situaciji.

Oni čiji slučajevi nisu bili hitni, a trebali su pravovremenu stručnu pomoć, dobili su mogućnost online dijagnostike putem WhatsApp video poziva iz Štimac centra. Ovaj zgodan način osnovne dijagnostike problema centar je odlučio zadržati, pa tako i dalje možete WhatsApp video pozivom direktno tražiti savjet od oralnog kirurga dr. Filipa Štimca - ne napuštajući udobnost kućnog stolca.

Iako sve, a posebice uslužne djelatnosti očekuje težak period prilagodbe, većih troškova i smanjenog broja kupaca, Štimac centar zahvaljujući svom dugogodišnjem postojanju i brendu ima pozitivnu viziju budućnosti. Bez obzira na situaciju, nove propise i ograničenja poslovanja, integritet branda i poštivanje obećanog imperativ je poslovanja ovog dentalnog centra.

Doktorica Maja Jagodić-Štimac izrazito je ponosna na svoj dugogodišnji prisni odnos s pacijentima: “Kad kažemo da smo tu za naše pacijente, doista to i mislimo. U redovnim ili pak vanrednim okolnostima, uživo ili virtualno - nije bitno. Važno je da imaju našu podršku kad god im je potrebna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.