Obavijesti

Promo sadržaj

Ovdje ćeš pronaći idealne cipele, baš za tebe!

Ovdje ćeš pronaći idealne cipele, baš za tebe!
4

Tenisice s platformom, court modeli, sportski look, chunky loaferice – Idealnu obuću za sezonu pred nama pronašli smo u Deichmannu.

Kolekcija obuće ZA TEBE donosi  mladenačke, udobne i modele najtraženijih trendova na police Deichmann trgovina diljem zemlje. U predivnim modelima pristupačnih cijena posebno će uživati dame koje prate trendove i u ovoj sezoni žele isprobati različite stilove obuće.  

Udobnost koju vole svi! 

Skechers je brend koji je svojim udobnim modelima tenisica osvojio svijet, pa sada svi znaju da kada traže udobne i kvalitetne tenisice koje će biti funkcionalne i u trendu trebaju potražiti neki od modela ovog američkog brenda.  Na policama Deichmanna smo ovih dana uočili sportske modele modernog dizajnaod klasičnih bijelih tenisica koje će sjajno izgledati u svim kombinacijama, pa ih možete nositi i uz svoju omiljenu proljetnu haljinu, do modela s inovativnom platformom i tamnih tenisica s naglascima jarkih boja. Udobnost je prioritet pri odabiru tenisica i zato nećete pogriješiti odaberete li neki od predivnih modela brenda Skechers.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cijelo proljeće u stilu!

Klasika sa zaokretom – tako bi se mogli opisati modeli tenisica brenda Esprit. U Deichmann kolekciji ZA TEBE Esprit se pojavio s klasičnim siluetama court tenisica, ali klasika u ovom slučaju dolazi sa zanimljivim detaljima, varijacijama potplata i sportskim dizajnom. U Deichmannu ćete pronaći savršene Esprit modele koje će vam pružiti udobnost, bez da pritom žrtvujete stil. Bijele tenisice ravnih potplata u kombinaciji s trapericama i jednostavnim T-shirtom za mnoge od nas su omiljena proljetna uniforma, jer i najjednostavniji outfit izgleda sjajno kada se kombinira s vrhunskim tenisicama.  

Retro chic! 

Osim tenisica, u svoje proljetne kombinacije možete uklopiti i neki od genijalnih modela chunky loaferica za kojima su poludjele trendseterice diljem svijeta. Bijele, bež ili crne, s monokromatskim ili detaljima u zlatnoj boji – ove loaferice sjajno će zamijeniti chunky čizme koje smo obožavale zimi. Dodajte par centimetara i pritom uživajte u udobnosti i to u svakoj kombinaciji. Odijelo, suknje svih dužina, cvjetni uzorci kao kontrast, ili vaše omiljene traperice – već jedan pogled na neke od ovih modela i imamo cijelu listu outfita s kojima ih želimo nositi.  

Deichmann kolekcija ZA TEBE donosi ti izbor najljepših i najudobnijih modela obuće u čijoj ćeš funkcionalnosti uživati još dugo! Sve modele u kolekciji možeš razgledati putem službene web stranice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince