Obavijesti

Promo sadržaj

Ove godine PEVEX nagrađuje svoje zaposlenike sa 700 kuna uskrsnice

Ove godine PEVEX nagrađuje svoje zaposlenike sa 700 kuna uskrsnice
2

To je najveća uskrsnica ikada isplaćena u PEVEXU. Briga o zaposlenicima sastavni je dio PEVEX korporativne kulture

Uprava Pevexa odlučila je ove godine za blagdan Uskrsa razveseliti svojih više od 2000 zaposlenika Pevexa isplatom uskrsnice u iznosu od 700 kuna. Prethodnih je godina uskrsnica iznosila 200, 300 potom 500 kuna, da bi sada u okolnostima potresa i pandemije njezin iznos bio povećan na 700 kuna.

Organizirati produktivan rad u vrijeme globalne pandemije, za poduzetnike je značilo suočavanje s brojnim izazovima i stvaranje potrebe za brzim i značajnim prilagodbama. Svi naši zaposlenici su pokazali izniman angažman i predanost pri obavljanju posla u ovim, za sve, izazovnim vremenima. Isplatom uskrsnice želimo im zahvaliti na izuzetno predanom radu i ostvarenom uspjehu, koji nije prošao nezamijećeno. Napredak i rezultati ne postižu se pojedinačno, već timski, uz mnogo uvažavanja, poštovanja i suradnje“, poručili su iz Uprave PEVEXA.

Otvorenje novog Pevex trgovackog centra u Makarskoj

Shvaćajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak PEVEXA jest briga o svojim zaposlenicima. Osim isplate uskrsnica i božićnica PEVEX svojim zaposlenicima pruža unapređenje standarda putem raznih drugih pogodnosti poput obrazovnih edukacija, zdravstvenih pregleda i različitih naknada kao i povećanja prosječnih neto primanja koja su povećana za gotovo 50 % u odnosu na prethodne godine te prosječno iznose oko 6.500 kuna.

Podsjetimo, PEVEX je prvi hrvatski trgovački lanac koji posluje u svim krajevima Hrvatske. Sa svojih 26 prodajnih centara i preko 50 tisuća proizvoda po prodajnom centru, potvrđuje poziciju istinskog lidera u segmentu izgradnje, opremanja i uređenja doma i vrta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.