Obavijesti

Promo sadržaj

Ovih blagdana HONOR nudi velik izbor pametnih telefona za svačiji ukus i džep

Ovih blagdana HONOR nudi velik izbor pametnih telefona za svačiji ukus i džep
5

Pronalaženje savršenog poklona za ljubitelje mode i tehnologije nije lako, osobito onima koji žele pokazati da im je stalo, a da pritom ne potroše svu ušteđevinu.

Uz velik izbor HONOR pametnih telefona, kupovina poklona ovih blagdana ne može biti lakša. Prepuni inovativnih značajki, s dugotrajnom baterijom i povoljnom cijenom, ovi pametni proizvodi zasigurno će pružiti poboljšana rješenja za današnji digitalni način života te će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Osim toga, trenutačno su na akciji i možete ih kupiti po još povoljnijim cijenama!

HONOR 70 – nagrađivan Best Buy pametni telefon sezone stvoren za vlogere i modne entuzijaste

Tražite li lijep i profinjen pametni telefon s odličnim kamerama i izvrsnim performansama po vrlo pristupačnoj cijeni, HONOR 70 je uređaj za vas jer daleko nadmašuje uređaje u svojoj cjenovnoj klasi. Nije ni čudno što je od dolaska na tržište u rujnu osvojio već 35 nagrada u različitim kategorijama uključujući prestižnu nagradu EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023.

HONOR 70 je prvorazredni fotografski i kinematografski alat, vrlo jednostavan za korištenje. Njegov glavni adut su dvije izuzetne kamere – glavna kamera od 54 MP s velikim 1/1,49-inčnim IMX800 senzorom koji omogućava svjetlije i detaljnije fotografije te ultra širokokutna kamera od 50MP koja je ujedno i makro kamera.

Solo Cut Vlog način rada omogućuje simultanu produkciju više videozapisa – pored originalnog videa koji prikazuje sve subjekte, tu je i video osobe koju želimo staviti u fokus videa. Čak i kada je osoba ili predmet izvan kadra, uz pomoć tehnologije ponovne identifikacije, automatski se vraća fokus te se vlogiranje podiže na jednu potpuno novu razinu. Dodatno, s jednostavnim kontrolama, kreatori mogu stvarati iznimno kreativne vlogove u horizontalnoj i u okomitoj perspektivi te dodatno prilagoditi 1x - 2x zumiranje.

HONOR 70 u Hrvatskoj je dostupan u tri predivne boje – kristalno srebrnoj, koja će oduševiti svaku ljubiteljicu mode i stila; smaragdno zelenoj, podjednako savršenoj za nju i njega; i klasičnoj crnoj boji. Trenutačno je na akciji po cijeni već od 3.599 kn (477,67 eur).

HONOR X6 – snažna baterija, vrlo dobra kamera i proširiva memorija za malo novca

HONOR X6 posljednji je Honorov pametni telefon koji je u Hrvatskoj u prodaji od studenog. Riječ je o najnovijem uređaju X serije koji korisnicima pruža najmoderniju tehnologiju po vrlo pristupačnoj cijeni. Glavni aduti ovog uređaja su vrlo snažna baterija kapaciteta 5.000 mAh, sustav trostrukih kamera s 50MP glavnom kamerom i velika proširiva memorija kapaciteta do čak 1TB MicroSD koja ide uz memoriju od 4 GB + 64 GB, što će zadovoljiti različite zahtjeve korisnika.

Ovaj je telefon idealan za osobe koje trebaju dugotrajnu bateriju. Uz ovaj uređaj, vaši će najmiliji jednim punjenjem moći gledati čak 17 sati videa, surfati na internetu 18 sati ili slušati glazbu čak 31 sat.

HONOR X6 pokreće HONOR Magic UI 6.1 koji se temelji na operativnom sustavu Android 12. Opremljen je značajkom HONOR Share koja mu omogućava brz bežični prijenos podataka preko HONOR uređaja (pametnih telefona, tableta i prijenosnih računala). Uz značajku Efficient Smart Desktop, korisnici mogu prilagođavati widgete na početnom zaslonu i pristupiti informacijama bez otvaranja aplikacija, što dodatno povećava učinkovitost i produktivnost.

Dizajniran za sve koji slijede modne trendove, HONOR X6 dolazi u dvije privlačne boje – crnoj i plavoj, a trenutačno je na akciji po cijeni od samo 1.099 kn (145,86 eur).

HONOR X8 – izuzetno tanak i lagan uređaj jakih performansi po pristupačnoj cijeni

HONOR X8 moderan je, izuzetno tanak i lagan pametni telefon koji vrlo ugodno leži u ruci te bez problema stane i u male torbice i džepove. Svojim velikim zaslonom visoke razlučivosti sa super uskim okvirima, ovaj telefon pruža impresivan omjer zaslona i tijela od čak 93,6%, što je najviše među pametnim telefonima iste kategorije.

Prepun je naprednih značajki zaštite očiju, uključujući TÜV Rheinland Low Blue Light Certifikat, eBook i tamni način rada, koji osiguravaju ugodno iskustvo čitanja i gledanja, čak i nakon duljih razdoblja korištenja ili u slabo osvijetljenim prostorima.

HONOR X8 može se pohvaliti s četverostrukom kamerom koja uključuje glavnu kameru od 64 MP, širokokutnu kameru od 5 MP, 2M makro kameru i 2M dBokeh kameru. Savršene za fotografe i kreatore u usponu koji vole snimati sadržaj u pokretu i bilježiti posebne trenutke s obitelji i prijateljima.

Ovaj moćan pametni telefon pokreće mobilna platforma Qualcomm Snapdragon® 680, napredni procesor od 6 nm, dizajniran za pružanje vrhunskih performansi uz očuvanje snage. Uz HONOR RAM Turbo tehnologiju, uređaj proširuje RAM pohranu komprimiranjem pozadinskih aplikacija i sprječava ubijanje pozadinskih procesa kada korisnici promijene aplikacije, osiguravajući korisnicima da mogu primiti poziv i napisati poruku, dok su aplikacije u pozadini i dalje aktivne.

HONOR X8 u ponudi je u tri upečatljive boje – crnoj, srebrnoj i plavoj, a trenutačno ga možete kupiti na akciji po cijeni od samo 1.599 kn (212,22 eur).

Vjerujemo da smo vam ovim pregledom HONOR-ovih uređaja olakšali pronalazak idealnog poklona kojim ćete svojim najmilijima uljepšati blagdane. HONOR uređaji dostupni su kod operatera A1 i Telemach te u većini trgovina elektroničkom robom.

Detaljnije informacije o HONOR uređajima možete pronaći na web stranici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.