Obavijesti

Promo sadržaj

Ovih dana ne pada samo kiša već i cijene u Soniku!

Ovih dana ne pada samo kiša već i cijene u Soniku!

Zadarski trgovački lanac svojim kupcima omogućio dodatnu uštedu i povoljniju kupnju

Sonik, jedan od najpoznatijih zadarskih lanaca maloprodajnih trgovina, ušao je u jesensko razdoblje povoljnijih cijena. Znajući kako vjerojatno nema kvarta u Zadru, kao ni mjesta u Zadarskoj županiji, bilo na otocima ili na kopnu, u kojem ne postoji trgovina Sonik, sniženje cijena značajno će doprinijeti uštedi u kućnom budžetu mnogih domaćih kupaca. U što se mogu i sami uvjeriti u njima najbližoj Sonik trgovini.

Širina asortimana i kvaliteta usluge razlozi su zbog kojih je upravo Sonik prvi izbor mnogih. Također, jedna od omiljenih zadarskih trgovina u ponudi uvijek ima svježe voće i povrće te kvalitetne domaće proizvode po pristupačnim cijenama.  

U prilog tome kako kupnja u Soniku, osim uštede, donosi i konkretne dobitke govori i aktualna nagradna igra u kojoj kupci imaju priliku, do 21. listopada, okušati svoju sreću i osvojiti čak 100,000 kuna. Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na linku

Također, početkom listopada u svim Sonik trgovinama započeo je i novi program vjernosti “Gastro gušti”, koji traje do 7. siječnja 2021. godine. Ponuda uključuje Carl Schmidt i Vista Alegre proizvode za kuhanje i pečenje, vrhunske lonce i tave za razne upotrebe, posude za pečenje različitih veličina te praktičnu lopaticu za roštilj. Kupci se tako mogu pridružiti programu vjernosti i u ovoj posebnoj ponudi ostvariti do 83 posto popusta.

U ekonomski izazovnoj godini, Sonik slavi 30. godina postojanja, a od kraja 2019. godine, s preko 80 trgovina i gotovo 500 zaposlenika, dio je obitelji Studenca, glavnog maloprodajnog trgovačkog lanca na Jadranskoj obali i jednog od vodećih u Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!