Obavijesti

Promo sadržaj

Ovo ulje za kosu moglo bi vas spasiti od prečestog šišanja

Ovo ulje za kosu moglo bi vas spasiti od prečestog šišanja
5

Njegova tajna krije se u nevjerojatnoj teksturi, koju dosad još nismo vidjeli! Super-gusta formula koja će na vašoj kosi ostaviti spektakularne rezultate

Nuggela & Sulé izuzetno je popularan španjolski brend, poznat po svom kultnom šamponu s ekstraktom crvenog luka, koji je izbor broj 1 već godinama na španjolskom Amazonu. Sada ponovno oduševljavaju ovim eliksirom koji transformira kosu u svilu. Ovo suho ulje izrazito je ugodno i jednostavno za korištenje, obnavlja kosu i daje instantne rezultate.

Amber ulje izuzetno je gusto, ali kad ga protrljate među rukama, postaje ultra-lagano. Formula Amber ulja koktel je predivnih afričkih ulja koje je koristila još kraljica od Sabe, uključujući ulja baobaba, moringe i shea maslaca. Osvojit će vas svojom senzualnošću, egzotičnim, ali blagim mirisom. Ova moćna kombinacija afričkih ulja koja su se tradicionalno koristila za njegu kose zbog svojih brojnih benefita mogu regenerirati čak i najoštećeniju kosu, ostavljajući ju sjajnom, hidratiziranom i zaglađenom.

5
| Foto: Istraživačice dr. sc. Caroline Hornstein Tomić, Maja Kurilić i Dora Bagić

Kako se koristi?

Kako vas tako gusta tekstura ne bi iznenadila, u Nuggela & Sulé objašnjavaju kako pravilno koristiti ovo ulje. Prvo morate dobro protresti bočicu prije upotrebe, a zatim nakapati samo nekoliko kapi proizvoda na ruke kako biste ga zagrijali i aktivirali njegovu formulu. Zatim rasporedite ulje od sredine duljine prema vrhovima na vlažnu kosu ili na suhu kosu kao završni dodir.

Nuggela & Sulé Amber ulje je prava poslastica za koju morate probati!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem