Ovog ljeta pobjegnite od svakodnevnih briga | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Ovog ljeta pobjegnite od svakodnevnih briga

Ovog ljeta pobjegnite od svakodnevnih briga
11

Jednostavno se isključite uz Falkensteiner Hotels & Residences

U užurbanosti svakodnevnog života i neprekidnim brigama s kojima se svi susrećemo, pronaći trenutke mira postaje luksuz. Ovog ljeta pozivamo vas da se oslobodite stresa i uronite u čisto opuštanje uz Falkensteiner Hotels & Residences.

Zamislite samo tople ljetne dane okupane suncem, blagi morski ili planinski povjetarac te umirujuće ambijente izuzetnih destinacija u nekim od najljepših morskih ili planinskih dijelova Hrvatske, Italije ili Austrije. Ovaj dio godine savršeno je vrijeme da se odvojite od poslovnih obaveza i rutina i ponovno posvetite onome što je uistinu važno – kvalitetnim vremenom sa svojim voljenima. Falkensteiner Hotels & Residences bit će vaš idealan odabir za isključivanja od svakodnevnih obaveza i ponovnog povezivanja. Odaberite destinaciju po mjeri i neka ona postane vaše utočište mira, gdje se možete opustiti, napuniti energijom i ponovno otkriti radost življenja u sadašnjem trenutku.

Raznoliki asortiman destinacija, ponuda i smještaja osigurat će da svatko pronađe savršen odmor za sebe. Bilo da tražite romantično utočište za dvoje ili zabavnu obiteljsku avanturu i bez obzira odaberete li ljetni odmor provesti u Falkensteiner smještajnim opcijama tik do mora, želite se napuniti energijom u zelenim prostranstvima planinskih obzora ili vrijeme iskoristiti za otkrivanje gradova poput Beograda, Bratislave ili Praga, jedno je sigurno – čeka vas dobro poznati 'Welcome Home' osjećaj. Prepustite se čarima odmora u Falkensteiner Hotels & Residences, pomno osmišljenih da zadovolje sve vaše potrebe.

11
| Foto: PROMO

Osim toga, uz razne aktivnosti i sadržaje na dohvat ruke, u Falkensteiner Hotels & Residences dosada jednostavno nije opcija. Pobjegnite od gužve i vreve beskrajnih sastanaka, poziva i mailova te uronite u mirnu oazu po vašoj mjeri. Doživite oslobađajući osjećaj ostavljanja svakodnevnice iza sebe dok kročite u svijet opuštanja. Pridružite nam se u prihvaćanju važnosti relaksacije i stvaranju nezaboravnih uspomena.

Ekskluzivne Falkensteiner 'Prepaid Rate' i 'Sunshine Special' ponude osigurat će da još opuštenije uživate u svom odmoru. A kako bi iščekivanje odmora bilo još ljepše, ove ponude, osim odmora po mjeri, osiguravaju cjenovnu prednost do čak 15%. Više informacija potražite na: www.falkensteiner.com/hr.

Ne dopustite da vam ova prilika izmakne – rezervirajte svoj komadić raja još danas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao
od 16. do 22. lipnja

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao

Od 18.6. Ribe će intenzivno izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak su flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav
Gvardiol za 24sata: Pep me odmah upozorio na jedno! A živimo da navijači budu ponosni
EKSKLUZIVNO

Gvardiol za 24sata: Pep me odmah upozorio na jedno! A živimo da navijači budu ponosni

Plus+ U velikom intervjuu Joško nam je otkrio s kim s druži u Manchesteru, tko izvodi 'prankove', zašto se čvrka sa suigračima, tko najbolje pleše, zašto se okretao posred ceste... 'Olma ću nakon susreta tražiti dres'