Ovog ljeta pobjegnite od svakodnevnih briga | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Ovog ljeta pobjegnite od svakodnevnih briga

Ovog ljeta pobjegnite od svakodnevnih briga
11

Jednostavno se isključite uz Falkensteiner Hotels & Residences

U užurbanosti svakodnevnog života i neprekidnim brigama s kojima se svi susrećemo, pronaći trenutke mira postaje luksuz. Ovog ljeta pozivamo vas da se oslobodite stresa i uronite u čisto opuštanje uz Falkensteiner Hotels & Residences.

Zamislite samo tople ljetne dane okupane suncem, blagi morski ili planinski povjetarac te umirujuće ambijente izuzetnih destinacija u nekim od najljepših morskih ili planinskih dijelova Hrvatske, Italije ili Austrije. Ovaj dio godine savršeno je vrijeme da se odvojite od poslovnih obaveza i rutina i ponovno posvetite onome što je uistinu važno – kvalitetnim vremenom sa svojim voljenima. Falkensteiner Hotels & Residences bit će vaš idealan odabir za isključivanja od svakodnevnih obaveza i ponovnog povezivanja. Odaberite destinaciju po mjeri i neka ona postane vaše utočište mira, gdje se možete opustiti, napuniti energijom i ponovno otkriti radost življenja u sadašnjem trenutku.

Raznoliki asortiman destinacija, ponuda i smještaja osigurat će da svatko pronađe savršen odmor za sebe. Bilo da tražite romantično utočište za dvoje ili zabavnu obiteljsku avanturu i bez obzira odaberete li ljetni odmor provesti u Falkensteiner smještajnim opcijama tik do mora, želite se napuniti energijom u zelenim prostranstvima planinskih obzora ili vrijeme iskoristiti za otkrivanje gradova poput Beograda, Bratislave ili Praga, jedno je sigurno – čeka vas dobro poznati 'Welcome Home' osjećaj. Prepustite se čarima odmora u Falkensteiner Hotels & Residences, pomno osmišljenih da zadovolje sve vaše potrebe.

11
| Foto: PROMO

Osim toga, uz razne aktivnosti i sadržaje na dohvat ruke, u Falkensteiner Hotels & Residences dosada jednostavno nije opcija. Pobjegnite od gužve i vreve beskrajnih sastanaka, poziva i mailova te uronite u mirnu oazu po vašoj mjeri. Doživite oslobađajući osjećaj ostavljanja svakodnevnice iza sebe dok kročite u svijet opuštanja. Pridružite nam se u prihvaćanju važnosti relaksacije i stvaranju nezaboravnih uspomena.

Ekskluzivne Falkensteiner 'Prepaid Rate' i 'Sunshine Special' ponude osigurat će da još opuštenije uživate u svom odmoru. A kako bi iščekivanje odmora bilo još ljepše, ove ponude, osim odmora po mjeri, osiguravaju cjenovnu prednost do čak 15%. Više informacija potražite na: www.falkensteiner.com/hr.

Ne dopustite da vam ova prilika izmakne – rezervirajte svoj komadić raja još danas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central