Obavijesti

Promo sadržaj

Ovog proljeća potpetice vode glavnu riječ, a mi znamo gdje vas čekaju najljepši modeli

Ovog proljeća potpetice vode glavnu riječ, a mi znamo gdje vas čekaju najljepši modeli
5

Proljeće je konačno stiglo, a s njim i nova kolekcija obuće koja će oduševiti sve ljubitelje mode!

U fokusu ovogodišnjeg proljeća su ženstveni modeli koji kombiniraju udobnost i eleganciju, a upravo takve modele donosi nova kolekcija Deichmanna.

Posebno se ističu neodoljive potpetice u bojama proljeća koje će ove sezone biti pravi hit! Vodeći trendovi ženske obuće za ovu sezonu su upravo takvi modeli koji naglašavaju ženstvenost i eleganciju, a pritom njihov dizajn donosi razigranost i zabavne detalje. Bilo da preferirate visoke salonke ili udobne blok pete, nova kolekcija ima nešto za svakoga.

Sandale koje mame osmijeh na lice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Block potpetice su definitivno jedan od najvećih trendova u modi obuće u posljednjih nekoliko godina. Ovakve cipele preferiraju brojne žene jer poznate su po svojoj stabilnosti i udobnosti, što ih čini savršenim izborom za svaku prigodu - od ležerne do formalne. Osim svoje funkcionalnosti, block potpetice često dolaze s odmakom od klasičnih ženstvenih silueta zabavnim detaljima te uzorcima i bojama koje jednostavno ne mogu proći nezapažene.

Bez obzira na to kakav je vaš stil, cipele s block potpeticama su jedan od trendova koji se mogu prilagoditi svakom izgledu i prigodi, čineći ih must-have komadom ovog proljeća.

Elegantne salonke za wow efekt

Vrtoglave potpetice u proljetnom ruhu donose neočekivane zaokrete. U Deichmannovoj kolekciji tako smo pronašli sandale i cipele kockastog vrha, cipele u blistavom metalik efektu, cipele elegantnog špic vrha, otvorene pete, kao i visoke platforme koje su osvojile srca trendseterica.

Posebno nas je obradovala činjenica da je u kolekciji zastupljen širok spektar boja, pa se radujemo vidjeti različite kombinacije koje će ovaj trend inspirirati i na našim ulicama.

Osim neodoljivih potpetica, nova kolekcija donosi i različite modele cipela, sandala i tenisica koje će se savršeno uklopiti u vašu proljetnu garderobu.

Stoga, budite hrabri i istaknite se u mnoštvu i uživajte u mogućnostima koje će u naše garderobe stići s novom Deichmann kolekcijom! Iskoristite vodeće trendove ženske obuće za ovu sezonu i otkrijte svoj novi proljetni stil – Deichmann se pobrinuo da trend i udobnost budu dostupni baš svima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive