Obavijesti

Promo sadržaj

Pametno izabrana, kvalitetna i odgovarajuća krovna hidroizolacija kojoj vjerujete

Pametno izabrana, kvalitetna i odgovarajuća krovna hidroizolacija kojoj vjerujete
4

Posljednjih godina svjedočimo sve ekstremnijim vremenskim uvjetima koji itekako mogu naštetiti hidroizolacijskim slojevima krova, a time i objektu kojeg bi on trebao štititi. Zato je izuzetno važno odabrati kvalitetnu hidroizolaciju koja će produžiti životni vijek krova

Olujna nevremena, udari vjetrova, jaki pljuskovi, snijeg i led, ali i visoke temperature ljeti iz godine u godinu sve su ekstremniji. Takvi vremenski uvjeti često ne pogoduju stanovima i kućama s lošom izolacijom budući da već s prvim jesenskim kišama nerijetko svjedočimo probijanju vlage na stropovima i zidovima. Pritom su ponajviše na udaru objekti s ravnim krovovima čija je dugotrajnost upitna ako nemaju kvalitetnu hidroizolaciju pa se mnogi vlasnici tih objekata suočavaju s curenjem vode, a sanacija ih tada financijski dobro udari po džepu. Tvrtka Izo Dom d.o.o. toga je itekako svjesna i zato se specijalizirala za hidroizolaciju ravnih krovova kako bi vam pružila najbolju moguću uslugu na tržištu.

Kvalitetna izvedba treba biti prioritet

Praksa je pokazala da mnogi prilikom izgradnje objekta u dogovoru s arhitektima odaberu vrstu hidroizolacijskog materijala i pritom najčešće štede na budžetu ne razmišljajući o tome da će sanacija štete kasnije koštati mnogo više. Ako se odabir materijala isključivo temelji na cijeni te se odaberu jeftini ili neodgovarajući materijali, sanacija je najčešće neizbježna budući da će s vremenom uslijed raznih padalina krov procuriti. Nasreću, tu je Izo Dom d.o.o.– tvrtka s dugogodišnjim iskustvom čiji će vam stručnjaci pomoći u odabiru materijala te procijeniti na koji način odrediti i ugraditi hidroizolacijske slojeve kako bi produžili životni vijek vašeg krova. Osim što je specijalizirana za hidroizolaciju ravnih prohodnih i neprohodnih krovova, tvrtka Izo Dom d.o.o. najbolji je izbor i za hidroizolaciju podruma, balkona i terasa.

Stručan pristup i zadovoljstvo klijenata na prvom su mjestu

Prilikom ugovaranja radova Izo Dom d.o.o. će temeljito i stručno analizirati vaš projekt ili problem s kojim se suočavate te će nastojati pronaći kvalitetno i učinkovito rješenje koje će zadovoljiti kvalitetu i dugovječnost takvih radova. Tome svjedoči i činjenica da tvrtka surađuje s mnogim poznatim proizvođačima materijala kao što su Sika, Bauder, Mapei, Büsscher & Hoffmann i drugi pa od materijala koristi samo one najkvalitetnije dostupne na našem tržištu, a neki od njih su PVC, TPO i FPO krovne membrane, polimer-cementni premazi i bitumenske trake. Povrh toga, svaki je krov osiguran policom osiguranja od profesionalne odgovornosti te ima garanciju od 10 do 15 godina, ovisno o vrsti materijala koji je ugrađen.

Zato, bez obzira na to radi li se o vašem domu, apartmanu na moru ili nekom trećem objektu, s povjerenjem se obratite tvrtki Izo Dom d.o.o. koja će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaš upit, poslati vam ponudu i, ako je potrebno, izaći na teren. Kontaktirati ih možete putem web stranice www.izodom.hr, Facebook profila, e-mail adrese izodom.hidroizolacije@gmail.com ili na broj 095/550 2074.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost
PROMO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost

Investicijsko zlato sve je traženiji oblik ulaganja u Hrvatskoj. U protekloj godini, prema javno dostupnim podacima, Hrvati su kupili oko 300 milijuna eura vrijednosti u plemenitim metalima

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?
PROMO

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?

Ključna poruka analize Europskog izvješća o drogama iz 2023. jest „Svugdje, sve i svatko“.
Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a