Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 1

„Par godina za nas“ - koncert u spomen Ekatarini Velikoj

„Par godina za nas“ - koncert u spomen Ekatarini Velikoj
7

Official EKV  Tribute band Krug sačinjen od dijela glazbenika koji su svirali u Ekatarini Velikoj već godinama rasprodaje zagrebačke koncerte, a sada ih gledamo dva dana za redom

VIDEO

Sa svojim  najvećim hitom i simboličnim nazivom koncerata  „Par godina za nas“ nisu ni slutili da pred njima otvorila muzička vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bandovima služila kao uzor u stvaralaštvu. Danas  i 25 godina nakon smrti Milana Mladenovića, moćni zvuk Ekatarine Velike odzvanja generacijama. Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije Official EKV  Tribute banda Krug sačinjenog od dijela glazbenika, koji su svirali u originalnoj postavi Ekatarine Velike.  Sada već tradicionalno iz godine u godinu dolaze pred zagrebačku publiku pjevajući zajedno sa njom najveće hitove ovog kultnog banda.

Ekaterina Velika bila je i ostala jedan od najcjenjenijih, a i najosobnijih rock bandova na ovim prostorima. Zvukovno autentična i ispred svoga vremena, energijom koja je zarazila mnoge poklonike rock zvuka  i dan danas sluša se „kao da je bilo nekad“ i „kao da je bilo tu“!  A Krug baš takvu energiju pred svoju publiku i donosi.  Poklonici Ekatarine Velike dobro poznaju nastupe i energiju benda Krug, koji već godinama za redom klupske prostore u Zagrebu i svim većim gradovima regije. Energije neće faliti ni ovoga puta, a oni će 12.04 i 13.04.2019 u Metropolis clubu  opet zajedno s svim posjetiteljima napraviti rock priču za pamćenje.

Bend Krug nastao je prije 14 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe Ekatarina Velika i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Ljubav prema muzici, umjetnosti i posebice poštovanje prema jednom od najvećih rokenrol bendova s ovih prostora, koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na Ekatarinu Veliku - Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo (a i starijim generacijama da obnove sjećanja), da dio tog duha osjete na koncertu. Na mnogim koncertima im se pridružuju poznati rock izvođači iz toga razdoblja, a ni iznenađenja u Zagrebu neće nedostajati!

Krug EKV tribute svoje koncerte doživljava kao privilegiju da s gostima na bini i publikom podijele fascinaciju jednom od najutjecajnijih i najcjenjenijih rock grupa na ovim prostorima te svim, prerano otišlim, genijalnim ljudima i njihovim idejama. Krug će nastupati u sljedećem sastavu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, nemanja Dašić (vampiri) – vokal i gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) . 
Kako su svi koncerti prije bili rasprodani i nekoliko tjedana unaprijed Metropolis club će za svoju publiku otvoriti čak dva dana svoja vrata, kako bi svi oni koji zadnji puta nisu mogli doći do ulaznice mogli uživati u ovoj posebnoj rock priči.  Kako Krug uvijek ima privilegiju pozornicu podijeliti sa svojim poznatim muzičkim kolegama, gostiju ni u Zagrebu neće nedostajati. Na pozornici će im se pridružiti Leo Aranđelović vokal grupe Baltazar i producent, Dino Jelusić (Animal Drive) .
Zadnji nastup Official Krug – EKVa je bio 2017.godine gdje je bio rasprodan i tražila se ulaznica više, zato nakon više od dvije godine Metropolis club radi dva koncerta s  ograničenim brojem ulaznica po koncertu kako bi i na zahtjev publike omogućili još bolji koncert i doživljaj kultne Ekatarine Velike. 

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u:
Sustavu Eventim (Tisak, Tisak Media), u klubu Metropolis (šank, svakim danom 09:00h – 02:00h) i sustavu Entrio.hr po pretprodajnoj cijeni od 50 kn te na dane koncerata 12. i 13.04.2019. po cijeni od 70kn. 

Više ( info. & karte) : 091 / 440 – 0302, Metropolis clubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini