Obavijesti

Promo sadržaj

Parfem može postati vaš zaštitni znak, posvetite vrijeme pravom odabiru

Parfem može postati vaš zaštitni znak, posvetite vrijeme pravom odabiru

Spremni ste na kupnju novog parfema i nakon posla planirate usput skoknuti do obližnje drogerije? Ne bismo to savjetovali jer, prije svega, za odabir pravog parfema treba vremena. Miris koji ćete odabrati pratit će vas svugdje.

Parfem može postati ono što ljudi prvo primijete na vama, ali ono što je još bitnije, miris vam može popraviti dan i podignuti samopouzdanje. Ključna riječ – može, ako si prije kupnje ipak date vremena i testirate ga na svojoj koži.

Ako tražite cvjetni, orijentalni miris, isprobajte GUESS Seductive Noir women i potom obavite ostatak shoppinga. Netom prije odlaska na blagajnu, provjerite sviđa li vam se još uvijek i tek ga onda pospremite u košaricu. Naravno, idealno bi bilo kada biste miris mogli testirati tijekom dana da provjerite kako se razvijaju njegove note.

Kad tek isprobate GUESS Seductive Noir women, možda će vam se svidjeti miris kadulje i božura koji su u gornjim notama, ali nećete otkriti kako glavne note đurđevka, irisa i jasmina reagiraju s vašom kožom. Zato nam se često i događa da miris koji nam je ostavio dobar prvi dojam, nakon nekog vremena, više i nije tako privlačan.

Postoji još jedan dobar razlog zašto se ne morate žuriti s odabirom novog mirisa. Naime, mirisi su u dm-u dostupni po Dobroj cijeni, što znači da tijekom najmanje četiri mjeseca možete računati da se njihova povoljna cijena neće mijenjati. Tako primjerice, GUESS Seductive Noir koji ste isprobali ranije možete kupiti za 169,90 kuna, umjesto za 279,90. Isto tako, prije odluke možete isprobati i Burberry Body koji, ako ostavi dobar drugi dojam, u dm-u možete kupiti po Dobroj cijeni od 269,90 kuna, umjesto 449,90 kuna.

Proces odabira novog mirisa možete skratiti tako da posjetite svijet parfema u aplikaciji 'Moj dm'. Odaberite grupu mirisa (drveni ili cvjetni?), proučite što se krije u gornjim, srednjim i baznim notama te napravite popis omiljenih kandidata klikom na malo srce u gornjem desnom uglu. Nakon toga, s pametnim telefonom se zaputite u najbliži dm i isprobajte sve parfeme s liste želja. Koliko god to dugo trajalo, ne zaboravite da vas Dobre cijene u dm-u čekaju u svako vrijeme.

Više mirisne inspiracije možete pronaći u novom dm katalogu i na dm.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!