Obavijesti

Promo sadržaj

Pauza je prestala dostavljati, ali preko Glovo aplikacije korisnici i dalje mogu naručiti hranu

Pauza je prestala dostavljati, ali preko Glovo aplikacije korisnici i dalje mogu naručiti hranu
3

Pauza, aplikacija za dostavu hrane, prestala je dostavljati narudžbe i prenijela je svoje poslovanje Glovu, jednoj od vodećih svjetskih platformi za dostavu

Pauza je danas zaustavila svoje poslovne operacije i cijeli sadržaj njihove aplikacije i web stranice već je prebačen na Glovo. Korisnici koji uđu na Pauzinu aplikaciju bit će preusmjereni na Glovo kroz personalizirane linkove i moći će se jednostavno registrirati na Glovo u svega nekoliko koraka. Korisnici Pauzine web stranice bit će preusmjereni na Glovo web stranicu.

Svi restorani koji su bili dostupni na Pauzi, uključujući McDonald’s, Ali Kebabu i KFC, dostupni su i na Glovu kako bi Pauzini korisnici i dalje mogli uživati u omiljenoj hrani, piću i desertima. Povrh toga, na Glovu je dostupno više od 800 restorana, uključujući Submarine Burger, Batak Grill i Good Food. Također, Glovo ima partnerstvo s tvrtkama Lonia, Tommy, INA, dm te dostavlja namirnice i kućanske potrepštine, od svježeg mesa i ribe do poklona, cvijeća, pića te kozmetičkih proizvoda.

Platforme za dostavu na zahtjev izvrsno su prihvaćene na hrvatskom tržištu i drago nam je što smo i mi dio tog uspjeha. U vrlo kratkom periodu, od najave akvizicije do same realizacije, predano smo radili na tome da korisnicima omogućimo jednak izbor hrane koji su imali na Pauzi, ali i više od toga. Uvjereni smo da ćemo spajanjem sadržaja i operativne ekspertize obiju aplikacija moći korisnicima ponuditi puno bolje iskustvo i u konačnici ukupno korisničko iskustvo.“ Izjavio je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Glovo je u svibnju ove godine najavio niz zasebnih sporazuma o akviziciji s grupom Delivery Hero s ciljem širenja portfelja u Srednjoj i Istočnoj Europi (CEE).

Glovo je trenutno prisutan u 14 gradova, a to su: Zagreb, Split, Osijek, Rijeka, Zadar, Varaždin, Pula, Velika Gorica, Sisak, Karlovac, Slavonski Brod, Dubrovnik, Šibenik i Samobor.

 

O Glovu
Glovo je inovativna aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni  2015. godine, posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Supsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama, a ima i kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu. Više informacija o Glovu: http://about.glovo.com/en/ 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura