Obavijesti

Promo sadržaj

Personalizirani sustavi zaštite najviše kvalitete – zaštitite svoj dom ili poslovni objekt

Personalizirani sustavi zaštite najviše kvalitete – zaštitite svoj dom ili poslovni objekt
4

Jeste li svjesni stvarne opasnosti? Jednom kada se incident dogodi, ostaju posljedice – gubitak imovine, strah i nesigurnost. Sustav zaštite u vašem prostoru je glavni korak u sprečavanju neželjenih posljedica

Bliži se vrijeme zimskih godišnjih odmora i školskih praznika, netko će ići na zimovanja, putovanja u toplije krajeve kako bi se odmorili. Upravo iz tog razloga je iznimno bitno zaštiti svoj dom ili poslovni objekt od neželjenih događaja. Osjećaj sigurnosti je iznimno važan i kompleksan osjećaj koji se odnosi na svaki dio našeg života. Živimo u nepredvidivom svijetu u kojem naša ljudska krhkost izlazi na vidjelo. Svaka provala poslovnog objekta ili doma rezultira, ne samo gubitkom stvari, već i osjećajem sigurnosti. Mnogi koji su se susreli s tim neugodnim iskustvom mogu dugoročno osjećati strah i osjećaj nedovoljne sigurnosti. Provale, požari i poplave – sve što se do nedavno činilo nemoguće spriječiti. Bilo da je riječ o kućanstvu, vili za odmor ili poslovnom objektu – SME usluga koju nudi Securitas je upravo ono što je potrebno kako bi se spriječili događaji koje smo naveli na početku.

Securitas nudi personalizirana sigurnosna rješenja za zaštitu vašeg doma ili poslovnog objekta od neovlaštenog ulaska u vaš objekt, požara, curenja plina i poplave. Usluga koja se nudi je u potpunosti krojena po vašim mjerama.

U Hrvatskoj se godišnje dogodi više od 10.900 provala. Kako bi se to spriječilo, Securitasov protuprovalni alarmni sustav pruža sve što je potrebno kako bi vaš dom ili poslovni prostor bio siguran. Nakon ugradnje opreme vaš protuprovalni sustav bit će povezan na nadzorno operativni centar Securitasa. U nadzorno operativnom centru posebno obučeni operateri nakon dojave o alarmu provjeravaju njezinu autentičnost i dalje postupaju po proceduri koja je usklađena s vama.

Kako spriječiti nastanak požara ili propuštanje plina? Opasnost te vrste je prisutna u svakom trenutku, nalazili se vi u objektu ili ne. Trenutak nepažnje se zaista može dogoditi svakome, stoga je bitno imati posebno dizajnirane detektore dima i plina koji omogućuju ranu detekciju potencijalne opasnosti. Bez obzira je li vaš alarmni sustav uključen ili ne, detektori dima i plina rade i povezani su s nadzornim centrom. U trenutku detekcije propuštanja plina ili nastanka dima, šalje se dojava Nadzornom centru koji će kontaktirati Vas i naknadno vatrogasnu službu ukoliko je potrebno.

Razloga za nastanak poplave ima napretek. Bilo da je riječ o začepljenom sifonu ili da je riječ o poplavi u objektu iznad vašeg – detektor poplave je tu kako bi na vrijeme otkrio curenje vode. Znajući činjenicu da je poplava nakon požara najveći uzročnik šteta u poslovnim objektima I kućanstvima – sa sigurnošću možemo reći da sanacija štete nije nimalo financijski prihvatljiva. Otkrivanje i djelovanje: to je stvarna uloga Securitasovog detektora vode. Pored toga, povezanost s Nadzornim centrom pruža vam osjećaj bezbrižnosti u svakom trenutku, neovisno jeste li prisutni na objektu ili niste.

Kako bi vaša bezbrižnost bila još veća, imate mogućnost i odabira nadzorne kamere koja vam omogućuje upravljanje putem mobilne aplikacije. Neovisno gdje se nalazite, možete vidjeti što se događa u danom trenutku u vašem objektu. Tehnologija koja upravlja nadzornim kamerama je pomno izrađena i osmišljena na način da odgovara vašim potrebama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.