Obavijesti

Promo sadržaj

Pet razloga zašto si istinski svoj uz Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Pet razloga zašto si istinski svoj uz Samsung Galaxy S20 Fan Edition
3

Stvoren po mjeri obožavatelja Galaxy S20 serije, Samsung S20 FE donosi najbolje inovacije tvrtke Samsung u jednom uređaju u čak 6 različitih boja

Svi smo svjesni koliko dobar pametni telefon čini čovjeka. On mora imati dobru kameru za odlične fotografije i selfieje, vrhunske performanse za besprijekorno gejming iskustvo, hrpu gigabajta za pohranu te dugotrajnu bateriju za cjelodnevno korištenje. Još uz sve to, mora izgledati savršeno. Takav idealan mobitel gotovo je nemoguće nabaviti po dobroj cijeni. Ipak, sanjarenju o savršenom pametnom telefonu je došao kraj jer tu je Galaxy S20 Fan Edition. Slušajući svoje korisnike, tvrtka Samsung je u ovu džepnu zvijer upakirala sve najbolje elemente vrhunske Galaxy S20 serije pametnih telefona – po pristupačnoj cijeni. Kada u ruci imaš Galaxy S20 FE, postaješ istinski svoj.

Donosimo ti pet razloga zašto je Galaxy S20 FE pravi izbor za tebe:

1. Miljenik generacije Z

Samsung Galaxy S20 FE u cijelosti je stvoren za pripadnike generacije Z. Bez obzira voliš li gejmati u duge noćne sate ili stvarati sjajne objave na svom Instagramu, Galaxy S20 FE omogućuje ti sve to i puno više. Ako pritom ne trpiš da ti je mobitel usporen te želiš da ti uređaj izgleda stvarno fora, Galaxy S20 FE je siguran izbor.

2. Šest stvarno cool boja

Usklađen s elementima dizajna karakterističnih za S20 seriju, ovaj premium pametni telefon dolazi u čak šest različitih boja s elegantnim mat premazom: nebesko crvenoj, narančastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i bijeloj. Kako je pametni telefon uvijek u rukama, Galaxy S20 FE je besprijekoran dodatak vašem stilu s nijansama na koje bi i duga bila ljubomorna. Samo pogledajte ispod kako dobro izgleda!

3. Kamera koja ostavlja bez daha

S20 serija poznata je po svojim fantastičnim mogućnostima za fotografiju, zbog čega Galaxy S20 FE dolazi s trostrukom profesionalnom kamerom. Za stvarno dobar selfie zadužena je prednja kamera od čak 32 MP. Uhvati svaki detalj uz pomoć Space Zoom funkcije uvećanjem kadra od čak 30x. Ne brini, fotka će usprkos zoomu i dalje biti u sjajnoj rezoluciji. Umjetna inteligencija pomaže da fotografije ostanu dobre i tijekom noći. Za kraj, tu je i jednostruko snimanje uz AI, gdje u jednom snimanju od 15 sekundi odmah dobijete galeriju videozapisa i fotografija, spremne za objavu. Čudesno, zar ne?

4. Zaslon budućnosti

Živcira te što sve na telefonu ne funkcionira besprijekorno i glatko? Onda će te svakako oduševiti brzina osvježavanja od čak 120 Hz na 6,5-inčnom Infinity-O Super AMOLED zaslonu za ultimativnu glatkoću korištenja. Okviri zaslona jedva se primjećuju, a prednja kamera gotovo je nevidljiva.

5. Nije mobitel, nego džepno računalo

Voliš gejmati, ali tvoj sadašnji  telefon jednostavno nije dovoljno brz? Uz Galaxy S20 FE takve brige ne postoje. Osim nevjerojatnog zaslona, moćan S20 procesor i čak 6 GB RAM-a omogućuju samo vrhunske performanse s internim prostorom za pohranu od 128 GB. A kada se stvarno zaneseš, inteligentna baterija od 4500 mAh izdržat će i zahtjeve najtvrđih gejmera.

Novi Galaxy S20 FE kao odabir Generacije Z stvoren je za sve ljubitelje dobrih pametnih telefona donoseći vrhunsku kombinaciju najboljih elemenata S20 serije. Za sve kojima se sviđa Galaxy S20 FE, u tijeku je posebna ponuda gdje uz kupnju Samsung Galaxy S20 Fan Edition pametnog telefona na poklon dobivate Galaxy Watch 46mm. Promocija traje od 22. 10. do 22. 11. 2020. ili do isteka zaliha. Kako biste dobili Galaxy Watch 46mm potrebno je registrirati se unutar Samsung Members aplikacije. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/good-decision-promo/.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura