Obavijesti

Promo sadržaj

Pet razloga zbog kojih je pametno imati Dodatno zdravstveno osiguranje

Pet razloga zbog kojih je pametno imati Dodatno zdravstveno osiguranje

Dodatno zdravstveno osiguranje u svijetu često nazivaju najpametnijim korakom za vaše zdravlje, koje u potpunosti pokriva troškove zdravstvenih usluga u vrhunskim privatnim poliklinikama.

Ovisno o paketima Dodatnog zdravstvenog osiguranja koje izaberete u Croatia osiguranju, usluge uključuju pretrage i preglede na koje se inače čeka mjesecima i koji su nerijetko vrlo skupi. Tako se u paketima nude sistematski pregled, specijalistički i subspecijalistički pregled, kontrolni pregledi, potom medicinska dijagnostika u koju spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, endoskopija, laboratorijske pretrage, hormoni i tumorski markeri, magnetska rezonanca, CT, medicinska rehabilitacija, dentalno liječenje kao i brojne druge pretrage, brisevi i pregledi. Detaljni pregled paketa i što sve obuhvaćaju pogledajte ovdje.

Što sve dobivate dodatnim zdravstvenim osiguranjem i koje su prednosti?

Svi pregledi bez dugotrajnog čekanja

Dostupnost zdravstvene usluge zadnjih godina sve je teža, liste čekanja sve su duže, a u to se uvjerimo tek onda kada nam je liječnička pomoć najpotrebnija. Uz dodatno osiguranje svi pregledi su vam dostupni bez dugotrajnog čekanja, što bitno utječe na vaše zdravlje, jer u slučaju težih bolesti važno je preglede obaviti što je moguće ranije. Usluge iz programa dodatnog zdravstvenog osiguranja Croatia osiguranja moguće je koristiti u više od 600 privatnih poliklinika i suradnih zdravstvenih ustanova u cijeloj Hrvatskoj.

Usluga vrhunskih liječnika u modernim privatnim poliklinikama

Dodatno zdravstveno osiguranje omogućuje vam uslugu iznad uobičajenih standarda. Preglede obavljate u zdravstvenim ustanovama koje su opremljene s najsuvremenijim aparatima i uređajima, a o vama brinu vrhunski stručnjaci, koji će vam uz preglede i dijagnozu dati i savjete kako da ostanete zdravi i kako poboljšati vaše zdravlje.

Sistematski i preventivni pregledi

Prevencija je važan korak za zdravlje, kao i redoviti sistematski pregledi, jer otkrivaju zdravstvene probleme u ranoj fazi kada je mogućnost potpunog izlječenja jako velika i bolest se lakše može liječiti. To su pregledi koji smanjuju rizik razvoja raznih vrsta raka, poput raka debelog crijeva, detektiraju visoki krvni tlak i visoki kolesterol, nakon čega ćete dobiti najbolju terapiju, koja će značajno smanjiti mogućnost srčanog i moždanog udara. Osim toga, otkrivaju dijabetes već u ranoj fazi čime ćete tu bolest bolje i lakše kontrolirati kako bi u budućnosti spriječili brojne komplikacije, a liječnici će dobiti cijelu sliku vašeg općeg zdravstvenog stanja.

Za preglede vam ne treba uputnica

Dodatno zdravstveno osiguranje vam pokriva specijalističke preglede u privatnim poliklinikama te vam ne treba uputnica vašeg izabranog liječnika, što vam dodatno olakšava dostupnost usluge i štedi vrijeme. Sve što trebate napraviti je naručiti se telefonom ili online i doći u jednu od CROATIA poliklinika ili poliklinika u suradnoj mreži u dogovoreno vrijeme.

Štedite novac i vrijeme i poboljšavate kvalitetu života

Za već od 18,90 eura mjesečno su vam dostupni inače vrlo skupi pregledi. Ukoliko policu dodatnog osiguranja u Croatia osiguranju ugovorite do 17. svibnja ostvarujete dodatni popust od 10 eura. Briga o zdravlju uz brzo dostupnu i stručnu uslugu koje vam pokriva dodatno zdravstveno osiguranje utječe na kvalitetu vašeg života, ali i života vaše obitelji, jer ne gubite vrijeme zbog dugih lista čekanja, a brzi i lako dostupni redovni pregledi značajno smanjuju rizike za zdravstvene probleme u godinama ispred vas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume