Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Petrol Q Max Diesel goriva su pouzdan partner u svim uvijetima

Petrol Q Max Diesel goriva su pouzdan partner u svim uvijetima
3

Nova generacija Q Max Diesel goriva svojom kvalitetom i inovativnošću nadilazi najviše europske standarde za dizelsko gorivo i štiti okoliš

Stalni razvoj ekološki prihvatljivih goriva Petrola, najvećeg slovenskog ponuđača pogonskih, dizelskih i benzinskih goriva, postao je način za premašivanje standarda kvalitete ostalih dostupnih goriva na tržištu. Nova Q Max Diesel goriva koja koriste višenamjenske aditive štite motor, a istovremeno poboljšavaju ekonomičnost, postižu nižu potrošnju i znatno nižu emisiju štetnih tvari koje zagađuju okoliš. Q Max Diesel goriva razvijena su s korporacijom Afton Chemical, vodećim svjetskim proizvođačem aditiva iz Velike Britanije.

  • Q Max Diesel goriva štite motor i osiguravaju nižu potrošnju
  • Poboljšanje kvalitete i ekonomičnosti Q Max Diesel goriva
  • Niža emisija štetnih tvari koje zagađuju okoliš
  • Stalna i sustavna provjera i opsežan nadzor kvalitete goriva

Nadzor kvalitete goriva provodi se u vlastitim, ali i tuđim akreditiranim laboratorijima u najmanje tri potpuna ciklusa i najmanje dvjema slučajnim provjerama, a sustavno provjeravanje se odvija od izvora nabave preko postupka manipulacije pa sve do prodajnog mjesta.

Q Max Diesel goriva nadilaze najviše europske standarde za dizelsko gorivo razvijeno na temelju zahtjeva korisnika i najnovijih spoznaja u području razvoja suvremenih dizelskih motora. Ekonomičnost je povećana nižom potrošnjom, a goriva štite motor čak i pri temperaturama ispod nule i proizvode manje štetnih tvari, a upravo su ova svojstva preduvjet za ispunjenje društvene odgovornosti prema kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima i društvu u cjelini. Petrol poticanjem poslovne izvrsnosti u svom poslovanju teži zadovoljenju standarda i očuvanju okoliša za buduće naraštaje.