Obavijesti

Promo sadržaj

Pevec generalnim sponzorstvom podržao HPO

Pevec generalnim sponzorstvom podržao HPO
6

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO) u vrijednosti od 1.125.000,00 kuna na iduće tri godine te tako postao prva hrvatska tvrtka koja se odlučila na nacionalno sponzorstvo paraolimpijskog odbora

Nevjerojatna je snaga volje i motivacija koja krasi sportaše s invaliditetom koji, unatoč svim izazovima, pronalaze put do uspjeha te pomiču ljudske i sportske granice. Uloga i utjecaj naših paraolimpijaca nadilazi sportska borilišta, njihovi uspjesi su svjetlo vodilja i primjer  za razvijanje samopouzdanja i jačanje inkluzije osoba s invaliditetom. Njihova je vrijednost tu nemjerljiva. Stoga sam izuzetno ponosan što, u ime tvrtke Pevec, danas mogu potpisati ugovor o generalnom sponzorstvu te tako dati nužnu potporu našim sportašima za postizanje uspjeha na ponos svih nas i naše domovine Hrvatske. Uspjeha koji će, siguran sam, odjeknuti daleko i omogućiti još veće uključivanje osoba s invaliditetom u sportske i uopće društvene aktivnosti, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu,“ izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Jurica Lovrinčević, predsjednik uprave Pevec d.d te dodao kako je jedan od glavnih ciljeva suradnje nastup hrvatskih sportaša na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. 

Zadovoljstvo suradnjom koja će itekako olakšati pripreme i treninge hrvatskih sportaša iskazao je i predsjednik HPO-a Ratko Kovačić.Izuzetno smo sretni što je našu paraolimpijsku obitelj obogatila suradnja s tvrtkom Pevec s kojom dijelimo brojne vrijednosti, kao i želju za poticanjem društvenih promjena i inkluzije. Vjerujem kako ćemo kroz ovo partnerstvo   poboljšati percepciju javnosti o sportu osoba s invaliditetom. Raduje me što je Pevec prepoznao našu snagu i s nama hrabro zakoračio u stvaranje bolje budućnosti“, izjavio je Kovačić. 

Potpisivanju ovog vrijednog sponzorskog ugovora, uz brojne članove HPO-a, prisustvovali su i proslavljeni atletičar Branimir Budetić, osvajač dviju medalja s Igara u Pekingu i Londonu te snowborder Brunu Bošnjaka, osvajača prve hrvatske medalje na Zimskim paraolimpijske igrama u Pyeongchangu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao sportaš, znam da uspjeh ne dolazi preko noći, već da je on rezultat velikog truda i napora. Dolazak novog partnera poput tvrtke Pevec, dodatno je priznanje naših dosadašnjih sportskih rezultata i uvažavanje paraolimpijaca kao istinskih, vrhunskih sportaša. To nam daje dodatni vjetar u leđa za predstojeća natjecanja i Paraolimpijske igre u Tokiju“, kazao je Budetić. Bošnjak je naglasio kako želi ushit i entuzijazam s osvajanja paraolimpijske medalje prenijeti na kolege sportaše i da će se na narednim Igrama, uz pomoć Pevecovog sponzorstva, još jedanput pokazati kako je Hrvatska jaka sportska nacija. 

Direktorica sektora marketinga i korporativnih komunikacija Pevec d.d. Ivana Plemenčić istaknula je kako u Hrvatskoj svaka osma osoba ima neki oblik invaliditeta, što je preko pola milijuna ljudi. „No, samo dva posto osoba s invaliditetom bavi se sportom. Sportom koji mijenja živote. Najveći izazovi grade najveće sportaše, a izazovi s kojima se paraolimpijci susreću već́ su u startu bar stepenicu viši. Tvrtka Pevec d.d. podržava projekte koje mijenjaju društvo na bolje i pomažu svim članovima zajednice u kojoj se nalazimo u ostvarenju njihovog punog potencijala. Upravo zato smo, kao generalni sponzor, odlučili podržati HPO u njihovom radu“, zaključila je Plemenčić.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince