Obavijesti

Promo sadržaj

Pevecovih 100.000 kuna će podjeliti majka i kćer

Pevecovih 100.000 kuna će podjeliti majka i kćer
1

Koliko ste samo puta čuli poslovicu „Sreća prati hrabre“ i razmišljali o tome da ona uvijek „pogodi“ nekoga drugoga, a vas izbjegne?

Mi znamo jednu takvu osobu, ali ona je 16.  prosinca na vlastitoj koži doživjela bliski susret sa srećom. Naime, gospođa Ankica Pađen iz Petrinje je upravo na taj datum od našeg srećonoše Željka Pervana saznala kako je dobitnica šestog kruga izvlačenja nagradne igre „Budi i ti jedan od Pevecovih 7“ čime je osvojila čak 100.000 kuna na Pevecovoj kartici vjernosti. 

Stvarno ne znam kako bih vam opisala trenutak kada sam saznala da sam osvojila nagradu. Bila sam izvan sebe i kroz glavu mi je prolazilo tisuće misli. Iskreno, još uvijek sam u šoku jer eto, napokon sam ja ta sretnica i sad tek sad shvaćam koliko je to teško zamisliti dok sami ne doživite. Još jednom želim zahvaliti Pevecu što mi je omogućio da i ja osjetim kakav je to osjećaj osvojiti ovako vrijednu nagradu“, rekla nam je simpatična gospođa Ankica koja jednostavno nije mogla sakriti svoje uzbuđenje. 

A da je sreća uistinu pogodila pravu osobu dokazuje i to što gospođa Ankica trenutno obnavlja svoj dom te će dio osvojene nagrade potrošiti upravo na preuređivanje. Osim naše Ankice i njena je kćer upravo u procesu preuređenju vlastitog doma te će joj, poput svake nesebične majke, pokloniti jedan dio vrijedne nagrade kako bi svoj dom preuredila prema vlastitim željama. Naše je zadovoljstvo još i veće jer je gospođa Ankica redoviti kupac u Pevecovim centrima te, kako kaže, u Pevecovoj bogatoj ponudi uistinu može pronaći sve što joj treba za dom. 

Danas je pred nama posljednje izvlačenje sretnog dobitnika nagradne igre „Budi i ti jedan od Pevecovih 7“. Nema više vremena za gubljenje, a svim sudionicima želimo puno sreće uz nadu da ćete upravo Vi danas dočekati poziv našeg Željka Pervana sa sretnim vijestima, tik pred Božić!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.