Obavijesti

Promo sadržaj

Pitaj stručnjaka i saznaj sve što te zanima o odgoju tinejdžera

Pitaj stručnjaka i saznaj sve što te zanima o odgoju tinejdžera
4

U sklopu kampanje „Uključi savjest – ponekad djeci treba reći ne“ socijalna pedagoginja Sonja Jarebica iz udruge „Ti si ok“ odgovara na pitanja roditelja o svemu što ih zanima o maloljetničkoj konzumaciji alkohola

Tijekom listopada pokrenuto je novo izdanje kampanje „Uključi savjest – ponekad djeci treba reći ne“ koju provodi Grupacija proizvođača piva pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Riječ je o nacionalnoj kampanji čiji je cilj podizanje svijesti javnosti, osobito trgovaca, ugostitelja te roditelja tinejdžera, o štetnosti maloljetničke konzumacije alkohola, a provodi se u suradnji s trgovačkim lancima u Hrvatskoj, uključujući Studenac, Konzum, Kaufland, METRO i SPAR.

Za roditelje je pripremljen novi prošireni online Vodič, dostupan na internetskoj stranici kampanje, koji će im pomoći u osnaživanju kompetencija i dati im odgovore na brojna pitanja – kako i kada razgovarati s djecom o temi alkohola, zašto su u prevenciji rizičnih ponašanja važne izvannastavne aktivnosti, ali i koji je najbolji odgojni stil i kako ga primijeniti.

Vodič donosi i interaktivan sadržaj, poput kviza kojim roditelji mogu otkriti koliko su im važni dodatni sadržaji djece tinejdžera, ali i ankete kojom mogu saznati koji odgojni stil njeguju.

Svi koji žele znati više o ovoj temi, na stranici kampanje mogu potpuno anonimno postaviti pitanje stručnjakinji, socijalnoj pedagoginji Sonji Jarebici, o temama vezanima uz odgoj i konzumaciju alkohola djece i mladih. Odgovori na najčešća pitanja bit će objavljeni na istoj stranici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.