Obavijesti

Promo sadržaj

PLIVA i Teva u potrazi su za novim stručnjacima

PLIVA i Teva u potrazi su za novim stručnjacima

PLIVA je već dugi niz godina stabilan i pouzdan partner hrvatskoga gospodarstva te smo ponosni što i u posljednjih nekoliko, dosta izazovnih, godina nastavili davati svoj doprinos širenjem poslovnih aktivnosti te otvaranjem novih radnih mjesta.

Pratimo strategiju Teva grupe, čija smo ponosna članica, i kontinuirano radimo na razvoju poslovanja. U posljednje dvije pandemijske godine proširili smo naše proizvodne kapacitete te otvorili više od 100 radnih mjesta unutar proizvodnje i održavanja. Osim proizvodnje razvijamo i druge dijelove poslovanja te se sve više novih globalnih projekata počinje voditi upravo iz Hrvatske. Takvi projekti, osim što doprinose rastu i razvoju kompetencija naših zaposlenika, čine nas konkurentnijom kompanijom. Primjerice, naš odjel Digitalnih aktivnosti radi na projektima digitalizacije, implementacije, upravljanja i optimizacije najmodernijih sustava u različitim segmentima poslovanja na čitavom nizu tržišta unutar Teva grupe pa tako i na tom području kontinuiramo tragamo za specifičnim znanjima i novim kadrovima koje zapošljavamo u našim timovima. 

Da se iz Hrvatske može uspješno raditi za globalno tržište također dokazuju i naši zaposlenici u Globalnim poslovnim servisima (GBS) te centrima dijeljenih aktivnosti za ljudske potencijale te nabavne operacije. Ta poslovna područja kontinuirano se šire preuzimajući kompleksnije poslove i dokazujući da naši zaposlenici imaju vrlo konkurentno znanje i na europskom i svjetskom tržištu. U svojim poslovnim aktivnostima kolege iz ovih područja pružaju podršku mnogim Tevinim tržištima u Europi i svijetu. Kroz proteklih nekoliko godina ovi su se timovi razvijali, kako u broju članova, tako i u kompleksnosti aktivnosti koje obavljaju, što je još jedna potvrda visokokvalitetne potpore i uspješnog vođenja međunarodnih projekata za koje smo zaduženi. U sljedećem ćemo razdoblju biti u potrazi za novim stručnjacima i talentima koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom poslovanju, što je osim velike odgovornosti svakako i izvrsna prilika za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima.  

Članovi naših timova imaju mogućnost kontinuirano učiti, napredovati i usavršavati se kroz suradnju s multidisciplinarnim timovima na lokalnoj i globalnoj razini. Iskustva nekih od njih možete pročitati u nastavku: 

"U Tevi radim već 4.5 godine i niti u jednom trenutku nisam požalila što sam odabrala taj put u karijeri.  Posao je sam po sebi izazovan i motivirajući. Radim s ljudima koji mi se sviđaju i koji me motiviraju u pozitivnom smislu. Lijepo je raditi u uistinu globalnom timu i sudjelovati na raznim projektima.  

Posebno mi se sviđa Tevina kultura međuljudskih odnosa, poštivanje kulturoloških razlika, različitih perspektiva i svjetonazora. Preporučila bih rad u Tevi svakome tko je timski igrač, brzo uči, želi raditi u dinamičnom okruženju, razviti svoje jezične vještine i biti dio velike globalne priče."

(Andrea Jurlina, Team Lead, GBS AP) 

"Krajem 2021. godine zaposlila sam se kao student u Plivi i već nakon 4 mjeseca ponuđen mi je ugovor o radu, kojeg sam naravno sa zadovoljstvom prihvatila. Radna atmosfera u Plivi je odlična i dinamična, svakodnevno se uči i primjenjuje puno korisnih i bitnih stvari, a kolege su uvijek spremne na suradnju i prijenos znanja. Timski rad i kolegijalnost su svakako prisutni i zaista je užitak biti dio AP tima."

(Iva Varl, Accountant, GBS AP Switzerland & Portugal) 

Ako želite raditi u tvrtki čiji zaposlenici svojim radom pomažu milijunima ljudima diljem svijeta, privlači vas dinamičan posao te volite učiti i razvijati se – provjerite otvorene pozicije, prijavite se i postanite dio PLIVINOG i Tevinog velikog tima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura