Plodine otvorile 3 nova supermarketa! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Plodine otvorile 3 nova supermarketa!

Plodine otvorile 3 nova supermarketa!
10

Da Plodine nezaustavljivo rastu, ulaganjem u otvaranje novih supermarketa i širenjem svoje maloprodajne mreže, dokaz su čak 3 novootovorena supermarketa – u Matuljima, Prelogu i Posedarju

Plodine su u četvrtak, 22.07. otvorile svoja vrata na čak tri nove adrese – u Matuljima na adresi Cesta dalmatinskih brigada 9 A, u Prelogu na adresi Antuna Mihanovića 82 i u Posedarju na adresi Jadranska ulica 44 A.

Moderni supermarketi na sve tri lokacije imaju oko 1.800 m2 svaki.  Kao i u svim ostalim supermarketima, postavljena je  vrhunska oprema, te su osmišljena praktična dizajnerska rješenja koja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde. Puno dostupnih parkirnih mjesta za kupce omogućit će opuštenu kupovinu bez briga  oko parkiranja automobila.

U  prodajnom prostoru kupce čeka praktična samoposlužna pekara, bogati odjel delikatesa, mesnica i topli gastro odjel, te zelena tržnica  prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su svakodnevne dostupnosti i svježine proizvoda.

U redovnoj ponudi kupci mogu pronaći provjerene prehrambene proizvode zastupljene kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda te robnih marki Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda, Plodine udovoljavaju svim potrebama kućanstva. Uz bogatu ponudu, savršeni omjer cijene i kvalitete jedan je od glavnih razloga koji Plodine čini pravim izborom za kupovinu.

Vrijedno je napomenuti da je na tri spomenute lokacije otvoreno ukupno 135 novih radnih mjesta, a raznolika i bogata ponuda u svim navedenim supermarketima pridonijet će boljoj kvaliteti života, kako lokalnom stanovništvu tako i njihovim gostima.

Povodom otvorenja novih supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznate voditelje koji su moderirali program, sva su tri otvorenja prošla u dobrom raspoloženju.

Posebno pripremljene akcije u novootovorenim supermarketima Matulji, Prelog i Posedarje  biti će dostupne tijekom cijelog tjedna u razdoblju od 22.07. do 28.07.

Radno vrijeme Plodina Matulji i Posedarje je od ponedjeljka do nedjelje  7:00 – 23:00 sata, a supermarketa Prelog 7:00 – 22:00 sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zbog čega je bijeli pseći izmet bio čest prije 90-ih
PROMO

Zbog čega je bijeli pseći izmet bio čest prije 90-ih

Nekada uobičajen prizor, danas je gotovo nepostojeća pojava

OTP banci d.d. dodijeljena čak dva priznanja Euromoney Awards for Excellence
PROMO

OTP banci d.d. dodijeljena čak dva priznanja Euromoney Awards for Excellence

Euromoney Awards for Excellence su dodijeljene 33. put te predstavljaju vrhunsko priznanje u bankarskoj industriji i izuzetno su cijenjene među bankama diljem svijeta
Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera
SLOVA GOVORE O VAMA

Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera

Neki su temperamentni, neki neorganizirani ili distancirani; ime koje vam je dano rođenjem otkriva više o vama nego što biste mislili, a u značaj imena vjerovali su još od drevnih vremena