Obavijesti

Promo sadržaj

Po ukusne domaće proizvode ovoga vikenda u Vrbovsko gdje se organizira 16. Bundevijada

Po ukusne domaće proizvode ovoga vikenda u Vrbovsko gdje se organizira 16. Bundevijada

U izletištu Kamačnik, nakon šetnje parkom prirode, možete razgledati prodajnu izložbu bundeva te birati iz ponude buča, bučinih ulja, koštica, namaza, džemova i drugih proizvoda lokalnih OPG-ova...

Etno-gastronomska manifestacija s bundevom u glavnoj ulozi, u svoj svojoj raskoši po 16. puta održava se u Vrbovskom ovaj vikend, 10. i 11. listopada. Zbog epidemioloških mjera ovogodišnja Bundevijada održava se u prilagođenom revijalnom izdanju, a dosadašnji prostor održavanja u sportskoj dvorani, zamijenjen je lokacijama na otvorenom.

Velik broj eko-izlagača s područja Gorskog kotara i okolice predstavit će svoje proizvode uz zanimljiv kulturno-umjetnički program, uprizorenja običaja, natjecanja i brojne degustacije. Cijeli grad ukrašen je dekoracijama žarke ukusnice, a bogata gastro ponuda ove godine može se kušati na nekoliko lokacija. 

Na gradskoj tržnici i u središtu grada od 10 do 15 sati očekuju vas izlagači autohtonih proizvoda zelene tržnice Gorskog kotara i bliže okolice, a prodaja na tržnici započinje nastupom Puhačkog orkestra DVD Vrbovsko.
Tamo se možete opskrbiti domaćim sirevima, vinima, rakijama, domaćim brašnom, žitaricama, jajima, lješnjacima, medom, voćem i povrćem uzgojenim u ovom ekološkom biseru Hrvatske. 

U izletištu Kamačnik, nakon šetnje parkom prirode uređenom šetnicom dugom oko 3 kilometra, možete razgledati prodajnu izložbu bundeva te birati iz ponude buča, bučinih ulja, koštica, namaza, džemova i drugih proizvoda lokalnih OPG-ova. 
Ukoliko još niste imali priliku probati jela u restoranu Kamačnik, svakako preporučujemo da to učinite ovaj vikend. Čekaju vas tamo majstorski spravljena jela od vrhunskih namirnica, a ovaj vikend možete kušati juhu od bundeve, njoke od bundeve s umakom od gljiva, vratinu s pireom od bundeve, ražnjiće s bundevom pa čak i tortu od bundeve i palačinke s džemom od bundeve.

U bogatom dvodnevnom programu moći ćete doživjeti običaje i baštinu Gorskog kotara, zabaviti se i opustiti uz nastupe puhačkog orkestra i pjevačkog zbora, kušati rijetka i nesvakidašnja jela i naravno natjecati se sa svojom bučom u izboru za najtežu, najmanju i najinteresantniju bundevu. 

Gastro lokator“ sa svim lokacijama biti će objavljen na web stranicama Turističke zajednice Vrbovsko, kao i na promo plakatima u središtu grada.

Na njemu su označene sve lokacije s posebnom gastronomskom ponudom, kao i bundevama ukrašene lokacije na području grada Vrbovskog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!