Obavijesti

Promo sadržaj

Počela je utrka MedvedRUN 2018 u Tkalči!

Počela je utrka MedvedRUN 2018 u Tkalči!
6

Treća po redu MedvedRUN utrka održava se u nedjelju 17. lipnja. Kao i svake godine, ova utrka s okusom pive započinje i završava u Tkalči, kod pivnice Mali medo. Utrka počinje u 9 sati, a nakon nje slijedi veliki tulum s puno dobrog piva

Pivovara Medvedgrad i AK Sljeme već treću godinu za redom organiziraju MedvedRUN - urbani trkački megaspektakl koji spaja trčanje po najljepšim dijelovima centra Zagreba i tulum sa super pivom.

Prve godine na utrci je sudjelovalo oko 300 trkača dok se ove godine broj prijavljenih trkača popeo na njih 500. Prijave su se zatvorile u rekordnom roku, čak tri tjedna prije održavanja utrke. Po riječima trkača, ovo nije utrka na koju se ide tek tako već utrka na koju ideš da se zabaviš, a kasnije čak uživaš u dobrom pivu i super muzici. Ove godine trči se 5 ili 10 kilometara, a najbrži trkači utrke od 10 km osvajaju piva koliko su teški!  

Utrka u organizaciji atletskog kluba Sljeme i Pivovare Medvedgrad postala je jedna od najpopularnijih zagrebačkih utrka, a to je potvrdio i poznati influencer Siniša Mareković. Osim atraktivnosti same staze utrke, po njemu treba istaknuti i uspješnu i kvalitetnu suradnju AK Sljeme i Medvedgrada. Izjavio je da je pivovara Medvedgrad suradnik za poželjeti te pohvalio njihovo aktivno sudjelovanje u uvođenju novotarija na utrci, organizaciji logistike i pokretanju humanitarnog dijela utrke

Direktor marketinga i prodaje Pivovare Medvedgrad, Ivan Nauković, naglasio je da da MedvedRUN nije samo spoj trčanja, turizma, zabave i dobrog piva, već treba naglasiti i njegov humanitarni karakter. MedvedRUN je dio Medvedgradovog humanitarnog projekta 'Dobri duh Zagreba', kojim ova najstarija zagrebačka zanatska pivovara želi na aktivan način pozitivno utjecati na zajednicu u kojoj djeluje. Sredstva prikupljena na ovogodišnjoj utrci donirat će se Udruzi 'Pokloni mi budućnost' koja pruža pomoć bolesnoj, nemoćnoj, napuštenoj ili siromašnoj djeci, te socijalno ugroženim obiteljima i samohranim roditeljima. Poseban naglasak svojem djelovanju Udruga stavlja na plaćanje toplih obroka školskoj djeci lošijeg imovinskog stanja. 

Svaki MedvedRUN tematski je vezan uz neko pivo iz ponude Medvedgrada, a ove godine to je Baltazar.  Naravno, uvijek su u stalnoj ponudi i druga piva poput Zlatni i Mrki medvjed, Grička, Crna kraljica, Dva klasa i Fakin, a od sezonaca imamo vrlo atraktivan ljetni duo: Hendrix, lagani zahmeljeni, ljetni lager i naš witbier – Ljeto u Zagrebu čiji dolazak preciznije od kalendara označava kada u Zagrebu počinje ljeto.

Za odličan tulum nakon utrke, pobrinut će se već dobro poznata trojka po imenu Yellow Submarine

Dragi ljubitelji trčanja, vrhunskih piva, turizma i Zagreba, ako se već i niste prijavili za ovogodišnju utrku, svejedno dođite, navijajte, popijte pivo i budite dio jednog sjajnog tuluma humanitarnog karaktera kojeg medijski prate 24sata, i polako se pripremajte za sljedeću godinu!

 24sata će kao medijski pokrovitelj videom popratiti događanje.
 

Više o Udruzi 'Pokloni mi budućnost': http://hupmb.hr/2018/02/21/zeljko-mavrovic-donirao-za-skolske-obroke/
Video MedvedRUN: https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=Usrd8rLVwXM
Više o MedvedRUN-u: facebook.com/events/163634670970806/ 
Atletski klub Sljeme > https://www.sljeme.run/medvedrun/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura