Obavijesti

Promo sadržaj

Počelo završno ljetno sniženje u srebrnarnicama Argentum

Počelo završno ljetno sniženje u srebrnarnicama Argentum
13

Besprijekorno dizajnirani satovi svjetskih brandova uz nakit od srebra i čelika sada su dostupni uz do 50% niže cijene, a zbog dolaska novih kolekcija dio asortimana srebra snižen je za 70% - sve do isteka zaliha

Dočekajte kraj dugog ljeta uz visoki sjaj najboljih modnih dodataka hrvatskog lanca srebrnarnica Argentum s popustima kojima ćete teško moći odoljeti. Naime, u Argentumu je počeo finalni krug sniženja gdje su cijene asortimana nakita od srebra i čelika spuštene za do 50%, satova 30%, a za asortiman zlata tu su 25% niže cijene. No, to nije sve! Kako bi uz smješak zaboravili na summer blues i veselo zakoračili u prijelazno jesensko razdoblje, cijene određenih trendi kolekcija srebrnog nakita snižene su za čak 70% - sve do isteka zaliha.

U širokoj ponudi naušnica, ogrlica, narukvica, privjesaka, prstena i satova uz nevjerojatno pristupačne cijene, odaberite šarmantne detalje kojima ćete upotpuniti svoj stil, ili pronađite vrijedan poklon kojim ćete razveseliti vaše najmilije.

Vječne kombinacije srebra s nekoliko boja pozlate ili s dodatkom uvijek cijenjenih cirkona oduševit će modne klasičare i produžiti sjećanje na morske radosti ljeta 2017.

 

Topli sjaj žute i crvene pozlate uz dodatak pastelnih tonova ili ružičaste i zelene boje ukrasnog kamenja savršeno laskaju preplanuloj koži i pritom naglašavaju vašu ženstvenost i romantičnost. Narukvice jarkih boja uz dodatak prekrasnih privjesaka najtraženiji su modni dodatak ovog ljeta, a poglavito će razveseliti vaše najmlađe kao savršeno iznenađenje za početak nove školske godine.
 
Sofisticiranih linija i visoke kvalitete izrade, satovi renomiranih brandova kao što su Sector, Trussardi, Maserati, Furla, Quantum, Belmond, Slazenger i Girl Only podižu svaku modnu kombinaciju uz visoku razinu stilskog kredibiliteta i elegancije, a zbog čega su uvijek visoko na listi najtraženijih modnih dodataka za nju i njega, tijekom cijele godine.

 
Cjelokupnu ponudu potražite još danas u svim srebrnarnicama Argentum, jer kolekcije su limitirane, a zbog iznimno pristupačnih cijena interes nikada nije bio veći.

U srebrnarnicama Argentum kolekcije srebra i čelika snižene su do 50%, satovi i remenje za satove 30%, srebrni nakit iz nove kolekcije 40% i asortiman zlata 25%.

Više o informacija potražite na web stranici www.argentum.hr.
 
Popis ARGENTUM prodajnih mjesta potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.