Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 4

Počeo je Crni petak na Top Shopu: Omiljeni proizvodi za kuću sniženi više od 70%

Počeo je Crni petak na Top Shopu: Omiljeni proizvodi za kuću sniženi više od 70%

Već neko vrijeme maštate o novom kućanskom uređaju, posuđu ili nadmadracu? Zahvaljujući ponudama povodom Crnog petka, sad sve to možete i imati jer vas čekaju veliki popusti, a željene proizvode možete naručiti online iz udobnosti vlastitog doma

Zbog trenutne situacije fokusirani smo na udobnost boravka u kući, pa za velika sniženja u jedinstvenom tjednu u godini imamo posve drugi plan nego inače – s nestrpljenjem očekujemo da cijene padnu na proizvode koji će nam osigurati kvalitetniji san i čistoću u domu, a za bolje zdravlje tu je niz noviteta na tržištu koji će namirnicama očuvati nutritivno bogatstvo. I da, omiljeni hobi nam je šetnja u prirodi, za koju su nužne udobne tenisice, a pronašli smo upravo one u kojima ćemo bez problema šetati satima.

Udoban nadmadrac za kvalitetan san

Ubrzani tempo modernog života sve više ometa obrasce spavanja, a kvaliteta sna drastično se smanjila. Sjetite se da vrijeme koje provodite spavajući nije izgubljeno jer je vašem organizmu prijeko potrebno da se napuni energijom. Osim toga, koža će vam biti ljepša i svježija, a imunološki sustav lakše će se boriti s virusima i bakterijama. Jedno istraživanje pokazalo je da kronični problemi sa spavanjem upućuju na povećan rizik od razvoja demencije.

Ako već niste, vrijeme je da usvojite zdrave navike spavanja, a udoban nadmadrac sigurno će vam pomoći u tome. Jedan takav možete kupiti zahvaljujući povoljnim ponudama koje donosi Crni petak, i to po 60% nižoj cijeni. Nadmadrac Aloe Vera Orthocell™ 4+1 prilagođava se vašem tijelu te osigurava udobnost i mekoću. Iskoristite priliku jer poboljšanje sna znači poboljšanje ukupne kvalitete života.

Brzi i jednostavni zdravi obroci

Uvijek ste u žurbi i nekad nemate vremena pripremiti si zdravi doručak, pa često završite na pecivu iz pekarnice? Pravilna prehrana ne mora biti komplicirana i oduzimati vam mnogo vremena, a koliko je bitna za zdravlje organizma, podsjetila nas je i pandemija. Unos određenih vitamina i minerala može poboljšati rad imunološkog sustava, ali i pozitivno utjecati na vaše raspoloženje.

Uz blender MultiFresh napravite svoju zdravu verziju obroka u tren oka. Zahvaljujući njegovoj vakuumskoj opciji, sprečava oksidaciju voća i povrća te osigurava zadržavanje svih vitamina i minerala koji su potrebni za jačanje imuniteta. Sačuvajte zdravlje i unesite revoluciju u svoje blendanje.

Čišćenje podova ne mora biti 'tlaka'

Zbog novog normalnog mnogo vremena provodite u unutrašnjosti doma – dnevni boravak postao je ured, a školske učionice preselile su se u vaša četiri zida. Odlazak u kafiće zamijenila su kućna druženja, a vi želite da stan bude uredan i čist kad vam dođu prijatelji.

Iako vam usisavanje i pranje podova nisu na listi najdražih kućanskih poslova, uz parni čistač podova Rovus Nano možda čak i zavolite te aktivnosti. Zvuči kao neki superjunak u borbi protiv koronavirusa jer, osim što skida mrlje i ostale nečistoće s raznih površina, on uklanja 99,9% prisutnih virusa i bakterija.

Šetnja na svježem zraku

I dok smo prije samo godinu dana iščekivali Crni petak da bismo zgrabili omiljeni par cipela s potpeticama i fancy haljinu za izlazak, novo normalno doba promijenilo je naše navike. Šetnja je postala glavna fizička aktivnost, a provođenje vremena na zraku itekako je postalo poželjno jer je pristup teretanama neko vrijeme bio ograničen. Šetnja pomaže očuvanju mentalnog zdravlja, koje je jednako važno kao fizičko, pogotovo u ovoj izvanrednoj situaciji.

Za maksimalnu udobnost tijekom svakodnevnih aktivnosti važno je imati prikladne tenisice, a upravo jedne takve možete pronaći u Top Shopu po cijeni nižoj 30%. Walkmaxx tenisice spoj su sportskog i elegantnog, a istodobno sprečavaju umor i oticanje nogu.

Iskoristite 70% popusta povodom Crnog petka, a proizvode naručite online iz udobnosti vlastitog doma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike