Obavijesti

Promo sadržaj

Početak školske godine volimo zbog popusta!

Početak školske godine volimo zbog popusta!
4

Tenisice koje smo pronašli na policama inspirirale su nove jesenske outfite!

Jeste li ove jeseni imali priliku istražiti ponudu sniženja na policama trgovina? Nama su za oko zapeli predivni modeli tenisica za sve uzraste koje smo pronašli u Deichmannu. Našlo se tu ponešto za svakoga, pa vremenski ograničena TOP PRILIKA donosi snižene cijene obuće za dječake i djevojčice te modele tenisica brendova poput Nike i adidas za žene i muškarce. Pogledajte modele koji su nam se posebno svidjeli!

 

Udobnost za svaki dan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Udobne tenisice su one koje ne pritišću osjetljive mišiće i čiji kalup neće mijenjati prirodnu poziciju stopala. U Deichmannu smo pronašli tenisice brandova Graceland, Venice i Bench od ugodnog, rastezljivog materijala koji će tijekom cijelog dana nošenja pružati potporu bez osjećaja pritiskanja. Ove udobne tenisice jednostavno je kombinirati i podjednako dobro izgledaju u potpuno sportskom stylingu kao što su trenirka ili tajice, kao i u kombinaciji s trapericama skraćenih nogavica ili širokim modelima. Koje god tenisice odaberete, sigurno je da će vam biti udobne i trendy, a pritom nećete opteretiti budžet.

Preslatki modeli za djecu

Nike ili Fila? Djeca će obožavati nove modele tenisica vodećih brendova u svijetu sportske obuće. Trendy modeli u bojama sigurno neće ostati nezapaženi, a vaši mališani dobit će priliku da uživaju u stilu koji se dopada i mamama i tatama! Kvalitetna obuća omogućava malenima da se njihova stopala, ali i mišići u cijelom tijelu prirodno razvijaju. Ipak, mnogi roditelji muku muče s kupovinom velikog broja tenisica uslijed ubrzanog rasta djece u razvojnoj dobi. Zato je TOP PRILIKA u Deichmannu idealna za kupovinu kvalitetne obuće po pristupačnim cijenama.

Stil koji obožavamo

Na Deichmann promotivnoj akciji TOP PRILIKA našli su se i neodoljivi modeli modnih tenisica za sve one koji sportsku obuću vole nositi u svim prilikama. Trendovi modnih tenisica nastavljaju i ove godine u znaku ravnih potplata pa ćete u Deichmannu pronaći court tenisice brendova adidas, Graceland i drugih, a boje, uzorci i modeli doista su raznovrsni i donose ponešto za svakoga. Ako ste zaljubljenik u sportsku eleganciju, uputite se u Deichmann gdje vas očekuju modeli za dame, muškarce i djecu, kao i velik izbor modnih dodataka i obuće za dom.

Posjetite Deichmann i odaberite cipele i tenisice po najpristupačnijim cijenama. Posjetite službenu stranicu Deichmanna, istražite ponudu i pronađite tenisice koje ćete obožavati. Promotivna akcija u Deichmann trgovinama traje do 26. rujna!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince