Počinje novo izdanje Plivinog natječaja Zajedno prema zdravlju – 4 pobjednika | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Počinje novo izdanje Plivinog natječaja Zajedno prema zdravlju – 4 pobjednika

Počinje novo izdanje Plivinog natječaja Zajedno prema zdravlju –  4 pobjednika

Nakon tri uspješna izdanja natječaja Zajedno prema zdravlju, PLIVA i ove godine, dodjeljuje financijsku potporu neprofitnim udrugama, organizacijama i inicijativama koje brinu o dobrobiti pacijenata.

PLIVA, ponosna članica Teva grupe, ponovno je u potrazi za neprofitnim udrugama, organizacijama i inicijativama čije su aktivnosti usmjerene na dobrobit pacijenata, njihovih njegovatelja i obitelji. Dosad su iza nas iznimno uspješna tri izdanja natječaja u sklopu kojih smo prijavljenim udrugama dodijelili gotovo 100.000 eura donacija za realizaciju prijavljenih inicijativa, a nova četiri pobjednika tražimo i ove godine.

U potrazi smo za projektima, to jest inicijativama koje svojim radom i utjecajem mijenjaju kvalitetu života pacijenata nabolje, kao i njihovih njegovatelja i obitelji te pružaju kontinuiranu podršku tijekom i nakon liječenja. Vjerujemo da stvaranjem humanijeg okruženja, stvaramo bolje sutra za buduće naraštaje i pokazujemo da je vraćanje zajednici jedan od ključnih faktora pozitivnih promjena. Pobjednike kojima će biti dodijeljen ukupan iznos donacija od 28.000 eura i ove će godine birati naši zaposlenici.

Već više od 100 godina uspješno brinemo o pacijentima i iznimno smo posvećeni njihovoj dobrobiti, a ovaj je natječaj još jedan od načina na koji nastavljamo razvijati svoj dugogodišnji odnos sa zajednicom u kojoj djelujemo.

Kako se prijaviti te sve ostale informacije o ovogodišnjem natječaju Zajedno prema zdravlju možete pronaći na našoj službenoj web stranici. Rok za slanje prijava je petak, 7. lipnja 2024. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Svi govore o stadionu u Kranjčevićevoj, ali Dinamu je potrebnije nešto drugo
PROMO

Svi govore o stadionu u Kranjčevićevoj, ali Dinamu je potrebnije nešto drugo

Europski klubovi znaju kako iskoristiti potencijal svojih stadiona, a istome se nada i direktor maksimirskog stadiona Miljenko Sakoman – jednom kad se u Maksimiru osim golova zabije i prva lopata

City Center one dobitnik Breeam certifikata
PROMO

City Center one dobitnik Breeam certifikata

Poznati shopping centri dobili su peticu za održivost!
Wienerberger Brick Award 2024: nagrađeni međunarodni inovatori arhitekture od opeke
PROMO

Wienerberger Brick Award 2024: nagrađeni međunarodni inovatori arhitekture od opeke

Ugledni žiri odabrao pet izvanrednih projekata među 743 prijave iz 54 zemlje, ističući potencijal održive i inovativne gradnje