Obavijesti

Promo sadržaj

Podigni glavu i pogledaj u oblake!

Podigni glavu i pogledaj u oblake!
1

Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, jedanput. Stoga prošetajte Baščaršijom i uživajte u izvrsnoj ponudi nekog šarmantnog lokala

I ovaj mjesec Croatia Airlines nudi vam povratne aviokarte po promotivnim cijenama za popularne destinacije. Ovaj put poletjeti možete u Sarajevo i Skoplje već od 109 eura, a za Mostar već od 89 eura.

Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, jedanput. Stoga prošetajte Baščaršijom i uživajte u izvrsnoj ponudi nekog šarmantnog lokala. Croatia Airlinesom, također svaki dan, možete otputovati iz Zagreba u Skoplje. Makedonska metropola, poznata po bogatoj enogastronomskoj ponudi i gradskim znamenitostima, dočekat će vas također raširenih ruku. A zaputiiti se možete i na obližnje Ohridsko jezero. Poletite i na novoj liniji Zagreb -  Mostar, četvrtkom i nedjeljom, a iz Mostara u Zagreb,  petkom i ponedjeljkom. Letovi će se u iste dane obavljati i tijekom zime.  

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite ponude!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze
PROMO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze

Izgubili su zdravlje, zbog dijagnoze mnogi i posao, a sada se boje kako će im uzeti i vozačke dozvole

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan
PROMO

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan

Kupnja novog hladnjaka može biti vrlo složen proces. Kako pronaći pravog? Novi Gorenje samostojeći hladnjaci zasigurno će vam ubrzati rad srca.
Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju
PROMO

Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju

Juicy stručnjaci već 25 godina brinu o kvaliteti sokova proizvedenih od najboljeg voća, a ususret rođendanu predstavljena je nova kampanja "Juicy brine" koja donosi omiljeni Juicy sok u modernom re-dizajnu i održivom pakiranju.