Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 2

Pogledajte najnoviju kolekciju popularnih figurica za djecu

Pogledajte najnoviju kolekciju popularnih figurica za djecu

Lidl je za svoje najmlađe kupce pripremio novu kolekciju figurica Stikeez. Za potrošenih minimalno 90 kuna, djecu, ali i one malo starije, na blagajni čekaju šareni paketići iznenađenja

Dočekali smo! U Lidl je stigla nova Stikeez ekipa, koja je već godinama dio programa lojalnosti. Figurice Stikeez ovog puta dolaze iz jednog domaćinstva, a njihovi će članovi oduševiti svako dijete. Kolekcija Happy Home donosi 24 nove figurice popularne Stikeez ekipe. Figurice je moguće dobiti prilikom kupnje u Lidlu u minimalnom iznosu od 90 kuna. Uz zabavna imena djeca će brzo zapamtiti sve članove šarene postave Stikeeza.

Ekipa za kućni party

Figurice Stikeez iz kolekcije Happy Home sadrže članove jedne kuće. Perica i Lidija ponosni su vlasnici pudlice Lili i mačke Kety. Osim o kućnim ljubimcima, Perica i Lidija brinu se o kaktusu Čupku te stablu Jasenku.

U njihovoj sretnoj kući upoznajemo se i s mnogim drugim predmetima, poput hladnjaka Brrrankića, žarulje Žac, WC-a Vecko i zidnog sata Tika-Taka. Oko kuće se mogu naći bazen Bućko, roštilj Vatroslav Grilić i pseća kućica Puni Pasion. Ostale članove pronađite na prodajnim mjestima Lidla. 

Sakupljene figurice upotpunite dodatnim sadržajima, poput albuma za sakupljanje, društvene igre na ploči i vrećice za pohranjivanje. Dodaci ovog serijala mogu se kupiti odvojeno u svim Lidlovim poslovnicama. Uz šarenu Stikeez ekipu počnite svoj kućni party!

Zadovoljna djeca i roditelji 

Dosadašnja iskustva sakupljanja figurica Stikeez bila su vrlo pozitivna među djecom, ali i roditeljima, kojima se posebno svidjela edukativna strana ovih figurica jer djeca mogu učiti kroz igru. 

- Figurice Stikeez su preslatke. Sjećam se da sam i ja kao mala uvijek nešto sakupljala, a ovo nije ništa drugačije. Imam sina i kćer, oboje ih sakupljaju i baš mi je drago da su našli takvu zanimaciju - objašnjava Ana Š. (37). 

Kupnja s roditeljima sada za djecu dobiva novo značenje. Paketić u kojem se krije jedna od 24 figurice, novo je Stikeez iznenađenje koje će izmamiti svaki dječji osmjeh. 

- Figurice su vrlo simpatične i moj sin je njima oduševljen. Uvijek me požuruje da što prije dođemo do blagajne jer zna da ga čeka njegova Stikeez ekipa. Raduje me što su i ovoga puta osmislili društvenu igru - s osmijehom kaže Valentina R. (29).

Zaigrajte i Stikeez nagradnu igru u kojoj dobitnike očekuju nagrade Apple iPad mini 5 i Smart Cover. Nagradna igra započinje 23. kolovoza, a sve informacije o njoj pratite na Lidl stranici. Uz nagradnu igru, Lidl je za sve školarce pripremio Stikeez raspored satiStikeez bojanku koje možete ovdje preuzeti
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve