Promo sadržaj

Komentari 2

Pogledajte najnoviju kolekciju popularnih figurica za djecu

Pogledajte najnoviju kolekciju popularnih figurica za djecu

Lidl je za svoje najmlađe kupce pripremio novu kolekciju figurica Stikeez. Za potrošenih minimalno 90 kuna, djecu, ali i one malo starije, na blagajni čekaju šareni paketići iznenađenja

Dočekali smo! U Lidl je stigla nova Stikeez ekipa, koja je već godinama dio programa lojalnosti. Figurice Stikeez ovog puta dolaze iz jednog domaćinstva, a njihovi će članovi oduševiti svako dijete. Kolekcija Happy Home donosi 24 nove figurice popularne Stikeez ekipe. Figurice je moguće dobiti prilikom kupnje u Lidlu u minimalnom iznosu od 90 kuna. Uz zabavna imena djeca će brzo zapamtiti sve članove šarene postave Stikeeza.

Ekipa za kućni party

Figurice Stikeez iz kolekcije Happy Home sadrže članove jedne kuće. Perica i Lidija ponosni su vlasnici pudlice Lili i mačke Kety. Osim o kućnim ljubimcima, Perica i Lidija brinu se o kaktusu Čupku te stablu Jasenku.

U njihovoj sretnoj kući upoznajemo se i s mnogim drugim predmetima, poput hladnjaka Brrrankića, žarulje Žac, WC-a Vecko i zidnog sata Tika-Taka. Oko kuće se mogu naći bazen Bućko, roštilj Vatroslav Grilić i pseća kućica Puni Pasion. Ostale članove pronađite na prodajnim mjestima Lidla. 

Sakupljene figurice upotpunite dodatnim sadržajima, poput albuma za sakupljanje, društvene igre na ploči i vrećice za pohranjivanje. Dodaci ovog serijala mogu se kupiti odvojeno u svim Lidlovim poslovnicama. Uz šarenu Stikeez ekipu počnite svoj kućni party!

Zadovoljna djeca i roditelji 

Dosadašnja iskustva sakupljanja figurica Stikeez bila su vrlo pozitivna među djecom, ali i roditeljima, kojima se posebno svidjela edukativna strana ovih figurica jer djeca mogu učiti kroz igru. 

- Figurice Stikeez su preslatke. Sjećam se da sam i ja kao mala uvijek nešto sakupljala, a ovo nije ništa drugačije. Imam sina i kćer, oboje ih sakupljaju i baš mi je drago da su našli takvu zanimaciju - objašnjava Ana Š. (37). 

Kupnja s roditeljima sada za djecu dobiva novo značenje. Paketić u kojem se krije jedna od 24 figurice, novo je Stikeez iznenađenje koje će izmamiti svaki dječji osmjeh. 

- Figurice su vrlo simpatične i moj sin je njima oduševljen. Uvijek me požuruje da što prije dođemo do blagajne jer zna da ga čeka njegova Stikeez ekipa. Raduje me što su i ovoga puta osmislili društvenu igru - s osmijehom kaže Valentina R. (29).