Obavijesti

Promo sadržaj

Pokažite svoju kreativnost na društvenim mrežama uz Huawei Mate 40 Pro

Pokažite svoju kreativnost na društvenim mrežama uz Huawei Mate 40 Pro
6

Slika vrijedi tisuću riječi! Ipak, izrazito je teško napraviti kadar koji prenosi značenje jače od njegovog verbalnog opisa

No, uz ovaj revolucionarni sustav kamera to je lakše nego ikad! Uživajte u optičkom zumiranju, snimanju usporenih kadrova, širokokutnom super senzoru i još mnogo toga na Huawei Mate 40 Pro pametnom telefonu za sjajne rezultate i podizanje razine na društvenim mrežama.

Vjerujte u svoje selfieje

Ultra-vision kamera omogućava impresivnu svestranost, dok su selfie fotografije nezaobilazne na društvenim mrežama. Tako će prednja kamera koja podržava ultra širokokutne snimke, dinamičko i pametno podešavanje vidnog polja i algoritme za korekciju izobličenja lica podići vaše fotografije i videozapise na sljedeću razinu. Štoviše, ultra široki kut eliminira čitav niz izazova s kompozicijom, omogućujući snimanje svega s izvrsnim prikazom detalja.

Danas je vaš dan

Savršeno osvjetljenje je poput svetog grala svakog influencera. Ali, što učiniti kad je prekasno za ranojutarnje slike ili prerano za zlatni sat? Ništa nije izgubljeno! Huawei Mate 40 Pro poboljšat će kvalitetu fotografije u svim scenama, tako da će čak i vaše noćne snimke ostati zabilježene kao da su snimane u studiju. I što je još važnije, kvaliteta spontanih uličnih snimki bit će ona koju obično viđate na društvenim mrežama omiljenih influencera, tako da će vaš profil izgledati poput onih najboljih.

Stvorite novu perspektivu sa slow-motion snimkama

Kratki videozapisi sastavni su dio svijeta društvenih medija. Vodiči za kuhanje, dnevni vlogovi, dijeljenje detalja o tajnim projektima - svi oni omogućuju da nam prijatelji i sljedbenici budu bliži. No budući da su videozapisi izazovni za snimanje, važno je imati uređaj koji vam omogućuje fleksibilnost i može biti koristan u svim scenarijima, čak i onima usporenima. Dakle, ako snimate trenutak kojem je potreban sporiji tempo da biste ga bolje shvatili, Huawei Mate 40 Pro je uređaj na koji se možete osloniti zahvaljujući snimanju neograničenih 240 sličica u sekundi. Iako s funkcijom dvostrukog prikaza zapravo možete istodobno snimati oba kuta. Ova lijepa i praktična funkcija omogućuje i pretvaranje jedne leće u selfie način, tako da možete dobiti zabavan sadržaj za društvene medije. A kad vam je dosadilo biti običan, upotrijebite slow-motion na prednjoj kameri kako biste snimili selfie s usporenim kadrom u pozadini. Nije li to sjajno?

Sačuvajte najbolje trenutke

Bez obzira planirate li snimati danju, noću, na balkonu ili u podrumu, bez obzira nalazi li se fotografski objekt blizu ili nešto dalje, Huawei Mate 40 Pro omogućuje vam jednostavno snimanje najboljih trenutaka, bez obzira koliko oni bili prolazni. Štoviše, Huawei  Mate 40 Pro svaki put brzo i točno zaključava fokus na odabrani predmet, tako da nema potrebe za snimanjem više puta. Na taj način možete potrošiti vrijeme na savršen odabir hashtaga kako biste istaknuli svoj rad.

Istina je u detaljima

Dosegnite nove visine na društvenim mrežama, čak i u scenama s visokim dinamičkim rasponom, poput snimanja u zatvorenom prostoru sa sunčevom svjetlošću koja probija kroz prozor ili u trgovačkim centrima u kojima je svaki kutak dobro osvijetljen. Neka vaši pratitelji kažu 'wow'!

Jedan telefon koji će naglasiti sve vaše priče!

Ne zaboravite na kultne selfie fotografije u ogledalu! Vrhunski i klasični dizajn Huaweija Mate 40 Pro osigurat će vam da uvijek izgledate elegantno, bez obzira koju boju odabrali. Također, središte stražnje kamere je na pravom mjestu! Posebni kružni stakleni amblem poliran je postupkom za postizanje teksture nalik sedefu te odiše klasom i elegancijom, ističući vašu odjeću noći.

Definitivno, puno je rečeno o pripremi sadržaja za društvene medije i strategijama za postizanje još kreativnijih. Međutim, ključ je uređaj koji ostaje alat za rad na profilu. Srećom, Huawei Ultra Vision selfie kamera, Super Sensing širokokutna kamera i Cine objektiv osiguravaju da bilo kad i bilo gdje zabilježite nezaboravne trenutke. Ovaj uređaj tako može postati vaš najmoćniji kreativni alat za izražavanje kreativnosti na svim društvenim mrežama.

Huawei Mate 40 Pro predstavljen je u listopadu prošle godine, a u Hrvatskoj je odnedavno dostupan u prednarudžbi. Huawei uz lokalno lansiranje Mate 40 Pro donosi i atraktivnu ponudu. Svi koji uređaj prednaruče do kraja siječnja, uz njega će dobiti i poklon vrijedan 1.499 kn – Huaweijeve premium bežične slušalice FreeBuds Pro koje se lako spajaju sa svim Android i iOS uređajima. Također, korisnici ne moraju brinuti ako oštete svoj novi uređaj jer uz prednarudžbu ide i tri mjeseca besplatne zamjene oštećenog zaslona.

Mate 40 Pro moguće je prednaručiti kod prodajnih partnera do 31. siječnja u Silver i Black izdanju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.999 kn. Više informacija o ponudi moguće je pronaći na Huawei web stranicama.

Bogata ponuda aplikacija u AppGallery trgovini

Mate 40 Pro dolazi s Huaweijevom trgovinom aplikacija AppGallery koja je brzo izrasla u treću najveću platformu za distribuciju aplikacija na svijetu. Dostupna je u više od 170 zemalja s 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta. Korisnici u trgovini mogu pronaći pregršt globalnih, ali i velik broj lokalno popularnih aplikacija. U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. U AppGallery-ju je moguće pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, a tu je i napredna bankarska aplikacija Erste Banke – Keks Pay. Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija – Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija, N1 TV-a, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, MAXtv-a, Bonbona, A1, Tomata, Tele2 i Optima telekoma. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.