Obavijesti

Promo sadržaj

Poklon u vrijednosti od 19.90 eur!

Poklon u vrijednosti od 19.90 eur!
4

Danas za tebe imam baš posebnu novost! Prilikom narudžbe Lux proizvoda dobiješ: besplatni losion za tijelo s mirisom kakvog želiš u vrijednosti od 19.90 eur

Želiš li besplatan losion za tijelo?

Najvjerojatnije smo jedan od rijetkih kozmetičkih brendova, koji se odlučio da vam omogući da potpuno besplatno isprobate zaista izniman, hidrantan i mirišljav losion za tijelo, koji je u ovo doba godine idealan.

Kako je akcija vremenski ograničena, predlažemo ti da napraviš svoju narudžbu odmah na internet stranici, tu ćemo ti i otkriti tvoj kod, on ti donosi besplatan losion s mirisom kojeg sama odabereš. Pažnja! Besplatni poklon možeš dobiti samo prilikom kupnje Lux proizvoda u vrijednosti većoj od 30,00 eur.

Klikni ovdje i iskoristi super ponudu.

Zašto smo se odlučili za tako bogatu nagradu?

Pred nama je period Black Friday popusta i zato što si naša vjerna korisnica, odlučili smo se, da ti posebnu ponudu i besplatni poklon otkrijemo već danas i s tim ti zagarantiramo super prednost kod naručivanja.

Fruity bomb ili Sparkle of Amber?

Odlučiti se možeš između 2 mirisa.

Fruity Bomb je za sve ljubitelje voća i slatkih mirisa, jer predstavlja pravu eksploziju najmirisnijeg voća i momentalno te podsjeti na tropske krajeve.

Sparkle of Amber pak ima svježi miris jantara s daškom osvježavajućeg limuna koji će vas zasigurno u potpunosti očarati jer nudi pravo osvježenje za vaše tijelo.

Oba losiona ćete dobiti u zaista velikom pakiranju, u čak 250 ml ambalaži, tako da ćeš poklon moći koristiti dugo.

Akcija je vremenski ograničena

Akcija uz besplatni proizvod vrijedi samo do nedjelje, 19. studenog do ponoći – stoga brzo klikni na web stranicu: www.luxfactor.com ili na telefon: 01 330 93 65, da već u sljedećih nekoliko dana dobiješ svoje omiljene Lux proizvode i odabrani losion.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'