Obavijesti

Promo sadržaj

Poliklinika Fiziodent – vodeći protagonisti u svijetu ortodoncije proslavili 20 godina

Poliklinika Fiziodent – vodeći protagonisti u svijetu ortodoncije proslavili 20 godina
4

Slavlje uz vrijedan dar za sve nove pacijente – 20 % popusta na fiksnu ortodontsku terapiju i SimplySmile clear alignere

Poliklinika Fiziodent, renomirana ustanova za ortodonciju u Hrvatskoj, obilježila je 20 godina uspješnog poslovanja. Vodeću ortodontsku ustanovu osnovao je 2003. godine Karlo Sudarević, dr. med. dent., specijalist ortodoncije i ravnatelj poliklinike. Poliklinika Fiziodent posvećena je pružanju izvanredne stomatološke skrbi koristeći najnovije tehnologije i inovativne pristupe.

Krajem 2022. godine Poliklinika Fiziodent postala je dio Adria Dental Group, najveće dentalne grupacije koja ima sedam klinika i pet laboratorija na području Zagreba, Solina, Rijeke, Poreča, Zadra i Čepina. Poliklinika Fiziodent osnažena značajnom investicijom planira nastaviti s još većim rastom, s fokusom na vrhunsku kvalitetu usluge za pacijente. Ono što izdvaja Polikliniku Fiziodent jest njen stručni tim. Poliklinika Fiziodent okuplja najviše specijalista ortodoncije, s dugogodišnjim iskustvom, na jednom mjestu. Osim ortodoncije, poliklinika pruža i sveobuhvatnu stomatološku skrb, s naglaskom na estetsku stomatologiju.

Uz impresivan broj od 20 000 ortodontskih terapija koje su transformirale osmijehe i vratile samopouzdanje mnogim pacijentima, Poliklinika Fiziodent ne samo da je oblikovala osmijehe, već i živote. Izvanredan doprinos stomatologiji i životima naših pacijenata neizbrisiv je, dokazujući da naša strast, stručnost i posvećenost mogu stvoriti osmijehe koji traju cijeli život na što sam posebno ponosan. Tim Fiziodenta je proslavio 20 godina uspješnog poslovanja i spremni smo za nove pobjede, a nakon ove važne investicije nastavit ćemo pružati najbolju uslugu ortodoncije i ostat ćemo na vrhu ove grane stomatologije.“ – izjavio je ravnatelj Poliklinike Fiziodent Karlo Sudarević, dr. med. dent., spec. ortodoncije.

Osim tradicionalnih metoda fiksne i mobilne ortodoncije, Poliklinika Fiziodent je među prvima u Hrvatskoj 2015. predstavila inovativne pristupe kao što su Invisalign ortodontska terapija, a od 2021. godine jedini je nositelj Invisalign Diamond provider u Hrvatskoj. Pacijenti prepoznaju Fiziodent kao prvi izbor kada su u pitanju aligneri.

Istraživanje i razvoj tima Poliklinike Fiziodent u području ortodoncije proširuje se i na područje digitalne ortodoncije, omogućujući pacijentima moderne, inovativne i učinkovite tretmane. Poliklinika Fiziodent u ponudi ima i SimplySmile, prvi hrvatski brend clear alignera koji je izazvao velik interes kod pacijenata i popularnost mu samo raste iz dana u dan.

Povodom 20 godina uspješnog rada Poliklinika Fiziodent nagrađuje sve nove pacijente s vrijednih 20 % popusta na ortodontske terapije fiksnim aparatićem i SimplySmile clear alignerima do 31. listopada 2023. Rezervirajte termin već danas jer prvi pregled je besplatan. Nazovite na +385 1 46 02 527 i krenite na put prema najljepšem osmijehu svog života u vodećoj ortodontskoj ustanovi u Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin