Obavijesti

Promo sadržaj

Ponavljaju vam se tegobe s urinarnim sustavom?

Ponavljaju vam se tegobe s urinarnim sustavom?
2

Tegobe s urinarnim sustavom poznate su velikom broju žena, a nažalost, dobar dio ima i ponavljajuće tegobe za koje je u najvećem broju odgovorna bakterija Esherichia coli

Iako je bakterija E. coli prirodan stanovnik naših crijeva, u urinarnom sustavu može izazvati dugotrajne i ozbiljne probleme. Bez obzira što su žene višestruko pogođenije od muškaraca, tegobe mogu biti česte i kod dijabetičara, nepokretnih ljudi i trudnica.

Zdrav i jak imunološki sustav uvijek je preduvjet zdravlja cijelog organizma, stoga je važno voditi računa o unosu dovoljno tekućine, zdravoj prehrani, odnosno dovoljnom unosu esencijalnih vitamina i minerala, a pomoć s blažim ili ponavljajućim urinarnim tegobama možemo potražiti i u provjerenim dodacima prehrani koji se nalaze u našim ljekarnama.

Jeste li čuli za D-manozu?

D-manoza je prirodni šećer koji se može pronaći u biljkama kao što su brusnica, brokula, kruška i druge, a u okolini sa Ecsherichijom coli pokazuje svoja korisna svojstva. D-manoza unesena u dovoljnim količinama brzo se apsorbira, organizam ju ne koristi te se u najvećem dijelu izlučuje putem urinarnog sustava. Vrlo često je sastojak u dodacima prehrani za probleme s mokraćnim mjehurom.

Poznata američka brusnica

I ekstrakt ploda američke brusnice je također poznat sastojak u pripravcima za istu ili sličnu namjenu koje možemo pronaći u ljekarnama. Među njima se posebno ističe D-manoza brusnica kompleks, dodatak prehrani u vrećicama, jer uz visoku dozu od 2,5 grama D-manoze sadrži i ekstrakt američke brusnice standardiziran na čak 20 % proantocijanidina.

Osim toga, D-manoza brusnica kompleks u svom bogatom sastavu sadrži i echinaceu, vitamin C za normalnu funkciju imunološkog sustava kao i niacin i biotin za održavanje normalnih sluznica. Miješa se u čaši vode i odličnog je okusa.

Ekstrakt europske zlatnice

U istoj poznatoj Pharmoval liniji razvijenoj u Hrvatskoj su još i Brusnica kompleks kapsule koje, uz ekstrakt američke brusnice i vitamin C, sadrže i snažni beta-glukan te europsku zlatnicu koja doprinosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava.

Za naše najmlađe tu su Brusnica kompleks kapi s ekstraktom američke brusnice te vitaminima C i D za normalnu funkciju imunološkog sustava. Kapi ne sadrže konzervanse te su prikladne za djecu već od 1 godine.

Svi proizvodi iz Pharmoval Brusnica kompleks linije mogu se nabaviti u ljekarnama bez recepta, a više informacija možete potražiti na službenim stranicama www.pharmoval.hr. Proizvode možete naručiti i direktno na internet trgovini drogerija.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini