Obavijesti

Promo sadržaj

Ponuda najpopularnijih parfemskih brandova odsad je dostupna nadohvat ruke u BIPI

Ponuda najpopularnijih parfemskih brandova odsad je dostupna nadohvat ruke u BIPI
4

Ovih blagdana sve članove programa vjernosti u BIPI očekuje najpovoljnija ponuda kultnih parfema koji su savršen poklon ovog Božića

Blagdansko razdoblje je pred vratima i sa sobom donosi najljepšu čaroliju darivanja. Potraga za savršenim poklonom već je započela, a dobar parfem se uvijek ističe kao idealan poklon koji će razveseliti vaše najmilije. Poznato je da mirisi imaju posebnu moć povezivanja sa sjećanjima i uspomenama, stoga je parfem s pomno odabranim mirisnim notama najbolji način za stvaranje zajedničkih trenutaka s dragom osobom koje ćete pamtiti cijeli život.  

Prilikom odabira idealnog parfema vrlo je važno povezati se s osobom koju darivate. Razmišljajte o njenoj osobnosti i karakteru, koje su njene preferencije, je li sklonija svježim i voćnim notama ili toplijim i aromatičnijim mirisima. Kroz parfem možete osobi do koje vam je stalo pokazati kako je vi vidite i učiniti da se poveže s vama svaki put kad nanosi parfem kojeg ste joj vi poklonili. 

Ako niste sigurni koji je idealan miris za nju ili njega, donosimo vam nekoliko prijedloga najpopularnijih i omiljenih parfema s kojima ne možete pogriješiti. 

Chanel No 5 

Ovaj legendarni parfem zaslužio je kultni status među ljubiteljicama parfema, ljepote i mode i tako postao sinonim za eleganciju i luksuz. Osim što naglašava ženstvenost, Chanel No 5 sa sofisticiranim cvjetnim notama u bočici minimalističkog dizajna idealan je za posebne prigode koji će učiniti svakoj ženi da se osjeća posebno i jedinstveno, a u BIPI dolazi po sjajnoj ponudi koja se ne propušta. 

Jo Malone Wood Sage & Sea Solt 

Vratite svojoj voljenoj osobi uspomene morske obale pomoću svježih nota ovog neodoljivog i univerzalnog mirisa koji podsjeća na krševite litice i snažan vjetar s okusom soli. Miris morskog zraka pomiješanog sa slanom i mineralnom teksturom pijeska i kamenja idealan je izbor za sve ljubitelje drvenastih i sofisticiranih nota koje daju osjećaj slobode i prirode. 

Tom Ford Black Orchid

Bezvremenski parfem koji miriše na zadovoljivost i senzualnost. Bogata mješavina začina i crne orhideje istaknuli su se kao jedna od najboljih kreacija iz svijeta parfema koja svakoj ženi naglašava sofisticiranost i eleganciju. Legendarni Tom Ford Black Orchid lansiran je još 2006. godine i od tad uživa kultni status među ljubiteljicama parfema. 

Sjajna prilika za vrhunske parfeme 

Ovih blagdana BIPA nagrađuje vjernost svojih kupaca najpovoljnijom ponudom luksuznih parfema za nju i njega. U periodu od 23.11.2023. do 31.1.2024. svaka kupnja u BIPACard ili BCdigital programu vjernosti u iznosu od 10 EUR donosi vam jedan žig u loyalty knjižici, a svaki član programa vjernosti koji skupi sedam žigova ostvaruje 40 posto popusta na odabranu ponudu iz Chanel, Jo Malone i Tom Ford linije parfema. 

Više informacija možete pronaći na: https://www.bipa.hr/programi-vjernosti/parfemi 

Vidimo se u BIPI!   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.