Obavijesti

Promo sadržaj

Popularna trgovina iz Trsta od sada na web shopu - dostavlja i u Hrvatsku!

Popularna trgovina iz Trsta od sada na web shopu - dostavlja i u Hrvatsku!
5

Bez obzira na to trebate li odjeću, obuću, modne dodatke ili stvari za dom, trenutno je najsigurnije kupovati online, a ovaj web shop ima najbolju ponudu i izuzetno povoljne cijene

Nekoć se za dobar šoping moralo otići do Trsta, a trgovina Mirella moda, smještena u samom centru grada, nudila je najbolji i najraznovrsniji izbor odjeće, obuće, modnih dodataka, stvari za dom te štošta drugog. Na sreću i veselje mnogih, danas je Mirella moda dostupna i online, a najbolje od svega je što dostavlja u Hrvatsku!

Obavite šoping bez gužvi i čekanja u redu

Počela su zimska sniženja, a ako niste ljubitelj višesatnog hodanja i čekanja u redu po šoping centrima, onda je online kupovina idealna za vas. Udobno se smjestite uz šalicu vašeg omiljenog toplog napitka i istražite bogatu ponudu Mirella moda web shopa, na kojem vas čeka bogati asortiman po nevjerojatno povoljnim cijenama!

Na Mirella moda web shopu zimska rasprodaja traje do kraja ožujka, a osim fantastične ponude, čeka vas brza dostava te plaćanje pouzećem u kunama uz dodatan popust od 5%. Ne morate plaćati online kao što je to slučaj s mnogim drugim inozemnim web stranicama i brinuti se hoće li vam nešto stići na adresu ili ne – na Mirella moda plaćate tek kad je paket u vašim rukama!

Dječja ponuda

Za one najmlađe članove obitelji, na web shopu ćete pronaći brojne igračke, preslatke deke i neodoljive ogrtače veselih boja. Po vrlo niskim cijenama možete naručiti zimske kape, šalove i rukavice koje će vaše najmlađe grijati i štititi od niskih zimskih temperatura. Svakako bacite pogled i na dječju odjeću i obuću – s obzirom na to da djeca rastu kao gljive i vrlo brzo sve prerastu, svako malo treba im nešto novo. Zato je Mirella moda odlična destinacija za šoping jer ćete dječji asortiman pronaći po izuzetno povoljnim cijenama, a skafanderi, trenirke, majice i traperice samo su dio bogate ponude.

Za odrasle

Zimska kolekcija za žene i muškarce, osim cijenom, oduševit će vas vrhunskom talijanskom kvalitetom. Otkrijte pregršt toplih pulovera i jakni, divnih haljina, košulja, cipela, torbi i modnih dodataka te si priuštite šoping kakav već dugo priželjkujete – onaj u kojem ne morate razmišljati o budžetu, već se možete počastiti baš svim što želite!

Možda vam treba pidžama? Donje rublje? Ili si želite priuštiti kvalitetne tajice i mekani kardigan u kojima ćete se osjećati udobno tijekom zimskih dana i opuštajućih večeri pred dobrim filmom? Sve to, i još više, čeka vas na Mirella moda web shopu!

Sve za dom

Opremate li novi dom ili uređujete postojeći? Sve što vam je potrebno čeka vas na našem web shopu po cijenama kojima nećete moći odoljeti. Posteljine, deke, stolnjaci i ručnici – sve to možete naručiti na svoju adresu, za sebe ili za poklon nekome u široj ili užoj obitelji.

Zato posjetite Mirella web shop i otkrijte svoju novu omiljenu šoping destinaciju!

www.mirellamoda.it

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume