Obavijesti

Promo sadržaj

Popularni brend sunčanih naočala CHIMI ekskluzivno u svim Alfa Vision Optikama

Popularni brend sunčanih naočala CHIMI ekskluzivno u svim Alfa Vision Optikama
10

Kad bismo trebali predstaviti CHIMI u samo jednoj rečenici, rekli bismo - najbrže rastući brend u svijetu Optike. Najfiniji proces izrade, vrhunski acetat te pristupačne cijene osigurali su vojsku zaljubljenika u ovaj brend, a njihov švedski dizajn te široka lepeza boja zaslužni su za činjenicu da su za Chimijem posegnule i brojne svjetske influencerice

Najbolja vijest od svega, stigao je u Hrvatsku! Alfa Vision Optika jedina je optika u Hrvatskoj na čijim policama možete pronaći neodoljive CHIMI naočale.

CHIMI priča započela je 2016. godine kao velika strast dvojice prijatelja iz djetinjstva, a cijela radnja se smjestila u srce Švedske – glavnom gradu Stockholmu. Već prva kolekcija predvidjela je nezaustavljiv uspjeh brenda, a sve naredne potvrdile ono predviđeno. Najnovija kolekcija za proljeće/ljeto 2021. koja izgleda senzacionalno bila je samo dodatan motiv Alfa Vision Optici da na svoje police dovede upravo ovaj brend.

Alfa Vision Optika oduvijek je imala jasan cilj: da bude inovativna, jedan korak ispred i s jasnom željom da domaćem tržištu pravovremeno ponudi svjetske brendove koji su prepoznati po izvornosti i kvaliteti. Epitet optike „ s najboljim izborom“ nije dovoljno zaslužiti, već ga treba svakodnevno i pravdati. Moj tim i ja nismo nikad konkretno u potrazi za nekim novim brendom. Svakodnevno pažljivo osluškujemo i skeniramo svjetsko tržište i njegove sezonske kretnje – jedino tako možete biti „upToDate“. Osim ljubavi na prvi pogled, u Chimiju smo pronašli sve ono najbitnije: odličnu kvalitetu, vrhunske materijale i sjajan dizajn“– naglasila je Ana Bilić, direktorica Alfa Vision Optike objašnjavajući zašto je Alfa Vision Optika odabrala CHIMI kao jedan od pažljivo probranih brendova unutar svoje ponude.

@stazisweets @stazisweets
10
| Foto: Alfa Vision Optika

Osim izvrsne ponude sunčanih naočala, u Alfa Vision Optici potražite i CHIMI dioptrijske okvire koji su u 2021. premijerno proizvedeni u limitiranoj kolekciji. CHIMI je već osvojio i brojne hrvatske influencerice @anamaria, @clo_up, @nikaturkovic i @slakipalaki, @staziseweets koje su odabrale svoje favorite za proljeće i ljeto 2021.

CHIMI potražite u svim Alfa Vision Optikama – Centru Kaptol, Masarykovoj 23 te u novotvorenoj poslovnici u Garden Mallu. Uz to, kupnju možete obaviti i putem WEB Shopa Optike, uz samo par klikova i iz udobnosti naslonjača na www.alfavision-optika.hr

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.